Haberler

Diyarbakır'da Okullar Uzmanlara Emanet

Diyarbakır’da iş güvenliği uzmanları okulların daha güvenli hale getirilmesi ve oluşabilecek tehlikelere karşı korunması için çalışmalara başladı.

Diyarbakır'da iş güvenliği uzmanları okulların daha güvenli hale getirilmesi ve oluşabilecek tehlikelere karşı korunması için çalışmalara başladı.

Okulların tatil olmasıyla birlikte yeni eğitim ve öğretim döneminde okulların öğrenciler, çalışanlar ve ziyaretçiler için daha güvenli hale getirilmesi için, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi'nin kent merkezi ve ilçelerde bulunan okullarda görevlendirdiği uzmanlar, okullardaki tehlike ve riskleri belirleyerek bunların bertaraf edilmesiyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle öğrencilerin zarar görmemesi için çalışan uzmanlar, oluşabilecek faciaların da önüne geçiyor. Önceki gün Bismil Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi bahçesinde, enerji nakil hatlarından birinin koparak kuru otları tutuşturması sonucu yangın meydana gelmiş, bunun üzerine devreye giren iş güvenliği uzmanları, yangına zamanında müdahale ederek söndürmüştü. Bismil'de bulunan İş Güvenliği Uzmanı Hamit Önen, okulun yangın tüpü eksiğinin giderilmesi, personele eğitimi verilmesi, okul idaresi ve çalışanların acil durumlar karşısında hazır halde bulunması için çalışmalar yapıyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Diyarbakır Bismil Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title