Haberler

Diyarbakır'da Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Diyarbakır'da 22 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek Kutlu Doğum etkinliği'ne Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez de katılacak.

Diyarbakır'da 22 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek Kutlu Doğum etkinliği'ne Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez de katılacak.

Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşliyen, gazetecilere yaptığı açıklamada, il ve ilçelerde müftülük ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Kutlu Doğum haftası nedeni ile çok sayıda etkinlik gerçekleştirildiğini söyledi.

Yenişehir ilçesindeki spor salonunda 22 Nisan Cuma gerçekleştirilecek programa Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Görmez'in de katılacağını belirten İşliyen, şöyle konuştu:

"Cuma günü sabah saatlerinde Diyarbakır'da olacak başkanımız, Ulu Cami'de bir hutbe ile irat etmek üzere namaz kıldıracak. Ardından inşallah saat 14.30 da Seyrantepe Spor Salonu'ndaki etkinliğe teşrif edecek. İnşallah bir hafta boyunca yaptığımız etkinliklerin sonuncusunu Diyarbakırlı vatandaşlarımızın desteğiyle gerçekleştirmiş olacağız. Çok şükür her gittiğimiz etkinlikte meydanlar ve salonlar doluyor. İnsanlar Peygamber Efendimize sevgi gösteriyorlar. Biz istiyoruz ki bu sevgi sözde kalmasın, kitap sayfalarında kalmasın, bu sevgiyi hayatımıza tam anlamıyla işleyelim."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Görmez Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title