Haberler

Diyarbakır'da Kutlu Doğum Etkinliği Sona Erdi

Diyarbakır’da Peygamber Sevdalıları Platformu’nca organize edilen Kutlu Doğum Haftası etkinliği, dualarla sona erdi.

Diyarbakır'da Peygamber Sevdalıları Platformu'nca organize edilen Kutlu Doğum Haftası etkinliği, dualarla sona erdi. Etkinlikte, 70 milyarın üzerinde salavat getirildiği belirtildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından, Diyarbakır Nevruz alanında, "Eşsiz Önder Hazreti Muhammed" adıyla düzenlenen ve on binlerce kişinin katıldığı Kutlu Doğum Haftası etkinliği, okunan ilahiler ve yapılan konuşmaların ardından, dualarla sona erdi. Etkinlikte konuşan Siyer Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Mehmet Emin Yıldırım, peygamber sevdasını sadece sözde bırakmayacaklarını belirterek, bu aşkın tüm dünyaya taşınması gerektiğine ifade etti. Bu aşkın yayılmasına kimsenin engel olamayacağını kaydeden Yıldırım, "Zannetmeyin ki Hüseyin'in akıttığı kan heder oldu. Zannetmeyin ki Yasin'in, Riyad'ın akıttığı kan heder oldu. Onların akıttığı kan şu analarımızın gözyaşları ile büyüyecek, tomurcuk verecek ve tüm dünyaya yayılacaktır. Vallahi bundan sonra benim ümidim bir ise on oldu. İnkarcılara korku saldınız. Bir kez daha peygamber sevdası adına ortaya bambaşka bir kamet koydunuz" dedi.

Yıldırım'ın konuşmasının ardından etkinlik çerçevesinde 70 milyarın üzerinde salavat getirildiği, yüz binlerce Yasin okunduğu, on binden fazla da hatim yapıldığı açıklandı. Program, İlahiyatçı Yazar Özkan Yaman'ın okuduğu duayla sona erdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Emin Yıldırım Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title