Haberler

Diyarbakır'da Kepenkler Kapandı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Silvan ve Lice ilçelerinde yaşanan çatışmaları protesto etmek amacıyla DBP'nin çağrısı üzerine kentte kepenk kapatma eylemi yapıldı.

Demokratik Bölgeler Partisi'nin (DBP) son dönemlerde artan operasyonlar ile Silvan ve Lice ilçelerinde yaşanan çatışmaları protesto etmek amacıyla yaptığı çağrı üzerine Diyarbakır'da kepenk kapatma eylemi yapıldı.

Şehirde adeta hayat dururken, sabah erkenden işe gitmek zorunda olanlar belediye otobüsleri, halk otobüsleri ve minibüslerin kontak kapatmaları üzerine iş yerine yürümek zorunda kaldı. Diyarbakır merkez ve ilçelerinde fırın ve eczanelerin dışında esnafların işyerini açmadığı görüldü.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Diyarbakır Silvan Lice Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

amedli:

polis asker silah birakmaz. dagdakiler birakacak baska turlu çözüm olmaz. bunu böyle soylemezsen ki zaten soyleyemezsin korkaksin. cunku yalan dolanla oy topladin. baris dedin haniBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

5
0
yanıtYanıtla
merhamet:

sehitlikte bi arabayi tasladilar kufur hakaretler ettiler bumu demokrasi HALK HUZUR OLSUN DIYE SIZE oy verdi pkk ayri konusuyor demirtas ayri ikiside yalancinin önde gideni dewlet ne yapsa karsi cikiyorlar yakip yikiyorlar ALLAHIM islah etsin diyeceyim bundan sonra size oy yok sadece huzur ve doguya yatirim olsun

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title