Haberler

Diyarbakırlı Kaplan Aşireti HDP'ye Geçti

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine bağlı Cımıkan köyününde ikamet eden Kaplan aşireti, yaklaşık 2 bin kişiyle HDP'ye geçiş yaptı.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine bağlı Cımıkan köyününde ikamet eden Kaplan aşireti HDP'ye geçti. Yaklaşık 2 bin kişiyle Halkların Demokratik Partisine geçiş yapan aile üyeleri HDP rozeti taktı.

TOPLUCA HDP'YE GEÇTİLER

Merkez Yenişehir ilçesine bağlı Cımıkan köyünde ikamet eden Kaplan aşireti HDP'ye geçme kararı aldı. Bağlar ilçesinde bir araya gelen Kaplan aşireti, HDP'ye geçiş için toplandı. HDP il binasına doğru yürüyüşe geçen aşiret mensupları HDP İl Eşbaşkanı Ömer Önen, HDP Diyarbakır Milletvekili adayı Feleknaz Uca tarafından karşılandı.

ROZET TAKTILAR

HDP il binası önüne gelen kalabalığa, HDP rozeti takıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Yenişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (410)

JANA DILAmobilWeb@haberler.com:

EEYY BAKUR KÜRDLERİ HDP DE BİRLEŞİN... GÖRÜYORSUNUZ İŞTE AKP IŞİD VE HUDAPARLA BİRLİKTE KÜRTLERİ YOK ETMEYİ KAFASINA KOYMUŞ... SİZİN İÇİN BEDEL VEREN PARTİDE HDP DE BİRLEŞİN... BİZİ TEMSİL EDEN HDP DİR GERİSİ DİN TÜCCARI KÜRD DÜŞMANIDIR...

301
213
yanıtYanıtla
HDP:

gün gelir tutuşur etekler sahibine döner tüm köpekler

228
183
yanıtYanıtla
ExxxxMobil-IOS:

Hdp ye oy veren terörist başı apoya oy vermiştir.sehitlerimizin kanını dökn hainlere oy mu vericeksiniz kahrolsun hdp ve terörist yanlıları.

104
111
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah bizi korusun rabbim hdpnin yolunu kapasın pkk oldu sana hdp yazıklar olsun bu vatanda aponun liderliğine yer yok akpnin adam diye karsısına aldıgına bakmayın vefalı olan vatanını seven onlara gecit vermeyecektir yeterki inanalım ulkemiz bozulmasın neyın kardesliğinden barısından bahsediyorlar acaba önce 6 vilayetti şimdi doğuyu almaya calısıyorlar allahın izniyle VATAN BÖLÜNMEYECEK !

120
94
yanıtYanıtla
duman:

vatani akp bolecek

yanıt2
yanıt0
mhp li:

masaya oturana bak herkes bu ülkenin insanı mi, llit huzur istiyor

yanıt1
yanıt0
Anti hdpmobilWeb@haberler.com:

Müslüman Kürt asla eş cinsel adayı olan bir partiye oy veremez o vebale nasıl girerki ölüm mutlak ve kaçınılmaz insanlar sevdikleriyle çağrılacak mahşerde

118
85
yanıtYanıtla
CULSUZ CEOm@m.m:

Sende insan olduren hizbilerle.biz muslumaniz ve peygamber asigi hdpliyiz..

yanıt2
yanıt0
ak kara:

sen ak sın

yanıt0
yanıt0
Silhom@m.m:

48 tane gayrimüslim tıklamış......az bekleyin sayıları artar

yanıt0
yanıt0
Tüm 410 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title