Haberler

Diyarbakır'da İki Okula Eş Zamanlı Saldırı

Güncelleme:

Diyarbakır'da iki ilkokula yüzü maskeli kişiler, el yapımı ve tahrip gücü yüksek ses bombası attı.

Diyarbakır iki ilkokula yüzü maskeli kişiler tarafından el yapımı ve tahrip gücü yüksek ses bombası atıldı. Saldırıda okullarda maddi hasar meydana geldi.

OKUL YAKMA EYLEMLERİ SÜRÜYOR

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi, Şırnak'ın Cizre ilçesi ve Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Kürtçe öğretim yapacağı ileri sürülen okulların valilik kararıyla mühürlenmesinin ardından tepki olarak bölgede yapılan okul yakma eylemleri sürüyor.

2 OKULA EŞ ZAMANLI SALDIRI

Gece geç saatlerde Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 258. sokakta bulunan Vehbi Koç İlkokulu ile 5 Nisan Mahallesi 766 sokakta bulunan Hürriyet İlkokuluna eş zamanlı olarak tahrip gücü yüksek ses bombalı saldırı yapıldı.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Her iki saldırıda okullarda maddi hasar meydana gelirken, saldırıdan sonra okul yöneticileri ve polis olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Saldırıyla ilgili okulların güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, saldırganların yakalanması için soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Hakkari Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

ÜÇHİLAL:

BU KÖPEKLER OKUL YAKSIN, ASKER ÖLDÜRSÜN BİZ ONLARA SINIRLARIMIZI AÇALIM!!SURİYE KÜRTLERİNİDE BESLEYELİM!!

11
1
yanıtYanıtla
Doğruya Doğru:

Amerika ve ortaklarının İşite operasyon adı altında yaptıracakları Orta doğu sürekli yüksek ucuz sömürge operasyonuna, hizmete hayır diyen Türkiye''ye karşı, Amerika ve ortakları bir yandan işidiyle bir yandan pkksı, bir yandan basını bir yandan hükümet üye ve bürokratları ile toplu saldırıya geçtiler.

9
0
yanıtYanıtla
35 izmir 35:

yazıklar olsun bu ınsanlara bu vatann ekmegını suyunu ic gıt okulu karakolunu bas. . lafa geldımı sonra devlet bıze bakmıyo. . sızın orda kulladıgınız elektırıgın suyun hatta petrolun bıle vergısını bız oduyoruz. . . benm hakkım haram zıkkım olsun. . . . . .

5
2
yanıtYanıtla
hakann:

valla ben öyle yapıyorum işyerime 5 tane eleman aldım hiç biri kürt değil kusura bakmasın almam da hiç birini, ona verilen ekmek devlete molotof, askere kurşun, okula yangın olarak geri dönüyor ne gereği var, dükkanlarında asla alışveriş yapmam asla, onlar bu kafayla aç kalmya cahil kalmaya mecbur, kardeşim doktor asla doğuya gidip hizmet vermesini istemem kesinlikle, ,

2
2
yanıtYanıtla
hakan ipek:

lannn varyaa bazen içimden o kadar agır cumleler sarfetmek gelioda tutuorum kendimii kürtler cahilllerrr cahil olmasalarrr p kk yı desteklemeslerdi onlarrr ne oldugunu bilmedigi seylerin arkasına gizlenmekden cıkıp artıkk bu için faydalı seyler yabsa bi an önce sonraaa geri dönülmezz olabilir hersey arkasına saklandıkları seyler basınız caresine bakın dedigi zaman onları beklien tek sey 7. 62 capında bi mermi olurr insaaallah akıllanırlar

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title