Haberler

Diyarbakır'da Her Yer Yeşil – Kırmızı

Güncelleme:

Diyarbakırspor'da taraftarlar ve esnafların şampiyonluk beklentisi cadde ve sokaklara yansırken, bu durum kentin başarılara olan özlemini ortaya koyuyor.

Diyarbakır, şampiyonluk havasına girdi. 3.Lig'den 2.Lig'e yükselme Play-Off maçlarında mücadele edecek olan Diyarbakırspor A.Ş'ye destek olmak için başlatılan bayrak, afiş ve pankart asma kampanyasına ilgi yoğun şekilde devam ederken, kentin işlek noktaları deyim yerindeyse Yeşil-Kırmızı ile donatılmış durumda. Taraftarlar ve esnafların şampiyonluk beklentisi cadde ve sokaklara yansırken, bu durum kentin başarılara olan özlemini ortaya koyuyor.

Büyükşehir Belediyesi de Destek Verdi

Eşbaşkan Fırat Anlı'nın takıma destek olunması yönündeki açıklamasından sonra dev kampanyaya Büyükşehir Belediyesi de pankart asarak katılırken, belediyenin reklam işlerini yürüten Medya Ajans, asılacak pankart, bayrak ve afişlerden reklam ücreti almayarak jest yapıyor.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title