Haberler

Diyarbakır'da Hayat Boyu Öğrenim Komisyonu Toplantısı

Güncelleme:

Diyarbakır Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği toplantısı, önceki gün, merkez Yenişehir ilçesi Mehmetçik İlkokulu toplantı salonunda yapıldı.


Toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Demir, Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata, Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Başkan Yardımcısı Yasin Avan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüsamettin Atlı, Milli Eğitim Şube Müdürü Ebubekir Ekin, 17 ilçenin Halk Eğitim Merkezi Müdürleri ve kentteki kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.


Toplantıda 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında açılan kursların değerlendirilmesi, İlçe Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitimi Planlama Komisyonları'ndan gelen görüş ve önerileri göz önünde bulundurularak, yeni yılda açılacak kurslara ait planlamalar yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata yaptığı konuşmada, hayat Bbyu öğrenmenin vatandaşların istihdam ve eğitim ihtiyaçlarına yönelik kursların açılmasına rehberlik ettiğini belirtti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Diyarbakır Yenişehir Eğitim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title