Haberler

Diyarbakır'da Gece Maçlarına Start Verildi

Güncelleme:

Spor Toto 3.Lig ekibi Diyarbakırspor'un süper lig dönemlerinde oynadığı gece maçları yeniden geri geliyor.

Diyarbakır'da gece maçı özlemi bitiyor. Yıllar sonra oynanacak gece maçında Pazar akşamı saat 20.00'da Atatürk Stadı'nda Diyarbakırspor ile Çine Madranspor karşı karşıya gelecek.

Taraftarları heyecan sardı. 1999-2000 sezonunda ışıklandırılan Diyarbakır Atatürk Stadı'nda yıllar sonra gece maçı oynanacak olmasının heyecanı yaşanıyor. Diyarbakırspor'un yaşadığı düşüşten dolayı gece maçlarına hasret kalan futbolseverlerin bu özlemi Pazar akşamı son bulacak. Diyarbakırspor, yıllar sonra gece maçına ev sahipliği yapacak 54 yıllık statta Çine Madranspor'la saat 20.00'da karşı karşıya gelecek.

Maçın biletleri kale arkası ve maraton 3 TL, kapalı 5 TL ve numaralı da 10 TL'den satılacak. Diyarbakırspor, kazanıp sezonun ilk resmi galibiyetine imza atmayı amaçladığı maçta büyük taraftar desteği bekliyor. Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada, taraftarlar gece maçına davet edildi. Açıklamada, "Kulübümüz Diyarbakır'daki hava sıcaklığından dolayı Futbol Federasyonu'na başvurarak Ekim ayı sonuna kadar iç sahada yapacağı maçların gece oynanmasını sağlamıştır. Pazar günü yapacağımız Çine Madranspor maçını coşkulu taraftar desteği ile oynayarak ilk galibiyetimizi almayı planlıyoruz. Bu önemli karşılaşmada taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz" denildi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title