Haberler

Diyarbakır'da Düğünde Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Diyarbakır'da bir düğün evinde başlayan ve dışarı taşan tartışma tabancaların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Diyarbakır'da bir düğün evinde başlayan ve dışarı taşan tartışma tabancaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Rastgele açılan ateş sonucu 3 kişi yaralandı.

Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesi Şehitlik Mahallesi 44'üncü sokakta bulunan bir evde yapılan düğünde henüz belirlemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmaya karışın taraftar düğün sahipleri tarafından olay büyümeden evden çıkartılıp uzaklaştırıldı. Ancak bir süre sonra tartışmaya karışan taraftarlardan bir grup yeniden döndükleri düğün evi önünde diğer grupla karşılaştı. Taraflar arasında bu kez çıkan tartışma kısa sürede taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Arbede sırasında rastgele ateşlenen tabancalardan çıkan kurşunların isabet ettiği aynı aileden Ali Rıza Tülay, Cebrail Tülay ve Bayram Tülay yaralandı. Çok sayıda polisin sevkedildiği olay yerindeki kavga güçlükle önlendi.

Yaralılar çevrede bulunanlar tarafından Diyarbakır Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan Bayram Tülay, ilk müdahalesinin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi.

Olayı duyan tarafların yakınları hastaneye akın ederken, polis yeniden bir kavga yaşanmaması için hastaneler çevresinde sıkı güvenlik önlemleri aldı. Bu arada 40'tan fazla boş kovanın bulunduğu kavganın yaşandığı caddeyi abluka altına alan polis, olaya karışanları yakalamak için çalışma başlattı.

CA,BB (GG/SSA) - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Yenişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title