Haberler

Diyarbakır'da Dev Uyuşturucu Operasyonu

Güncelleme:

Lice'nin Bağlan köyünde; MİT, jandarma ve polis ekipleri, uyuşturucu operasyonu başlattı. Operasyonda bir asker yaralanırken 6 ton uyuşturucu ele geçirildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesi Bağlan köyünde; Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve MİT Bölge Başkanlığı uyuşturucu operasyonu başlattı. Operasyon sırasında açılan ateşte bir asker yaralanırken 6 ton uyuşturucu ele geçirildi.

GECE BASKINI YAPILDI

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve MİT Bölge Başkanlığı'nın ayrı istihbari faaliyetleri kapsamında müşterek olarak, Lice ilçesi Bağlar köyünde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahısların yakalanması, esrar maddelerinin ele geçirilmesine yönelik olarak adli makamların talimatıyla saat 03.00'da operasyonun düzenlendiği bildirildi.

1 ASKER YARALANDI

Düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, açılan ateşte 1 asker yaralandı. Operasyonda 6 ton esrar ele geçirildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve MİT Bölge Başkanlığının ayrı istihbari faaliyetleri doğrultusunda uyuşturucu imal ve ticareti yapan kişilere yönelik adli makamların talimatıyla polis ve jandarma ekiplerince Bağlan Mahallesi'nde saat 03.00 sıralarında başlatılan operasyonun sona erdiği bildirildi. Yaklaşık 10 saat süren operasyonda arazide farklı noktalarda yapılan aramalarda 6 ton toz esrar, bir M-16 piyade tüfeği, bu silaha ait 5 şarjör ve 30 fişek ile Hani Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait daha önce gasp edilen bir aracın bulunduğu ifade edilen açıklamada, operasyon emniyetinde görevli birliklere uzun namlulu silahla saldırı düzenlenmesi sonucu bir askeri personelin ateşli silahla yaralandığı belirtildi. Askerin tedavi altına alındığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edilen açıklamada, operasyon kapsamında, "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama" suçundan aranan 1 kişi gözaltına alındığı kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Lice Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (24)

kükürt:

şerefsizlerin olduğu yerden her pislik çıkar , yahudiler gibi lanetli olan ırka o sözüm !

44
14
yanıtYanıtla
tc. böyle söker:

licenin yüzde 93 ü kaçak elektirik kullanan deyilmi yetmedi bide vatandaşı zehirleyecek bu alçaklar vatan haini kısadan köşeyi dönecek bu alçaklar ha

48
5
yanıtYanıtla
Ömer Dinçer:

İyiki yakalanıyorlar, ya yakalanmasalar binlerce insanı hiç yerine koyacaklar, bütün görevli personeli kutluyorum, maaşlarını hak ediyorlar helal olsun .

48
0
yanıtYanıtla
r.cplt:

buna kimse yorum yapmaz neden çünkü başarıya başarıyı kimse övmez aksine aptalca yorumlar yaparlar ellerinize sağlık

45
2
yanıtYanıtla
iflah:

Allah yedirmiyor. ordan gelen paralarla alınan arabalar kaza yapıyor alınan evler başlarına yıkılıyor. çünkü içinde haram var. alanada aldıranada haramdır. Allah herkese alın teriyle helal kazanmayı nasip etsin

43
0
yanıtYanıtla
Veli Demir Potin:

Uyuşturucu yetiştirenin dini imanı yoktur. Bunlar insan bile sayılmazlar. Yezitliğin en büyüğü, milleti uyuşturucu bağımlısı yapmaktır.

37
0
yanıtYanıtla
NAMUSSUZLAR UYUŞTURUCU TACİLERİ:

şerefsiz adi pkklılar ve onlara yandaş olan köpekler. . pardon köpekler bile bin kat daha vefakar. . . okadar ev arazi karı kız çocuk çombalak varken bu reziller iş yapmadan neyle besleniyor. . üretim yok devlete zulüm var. . geberin hepinizbıktık siz gibi beleşçilerden

31
6
yanıtYanıtla
murathan:

Uyuşturucu satanda kullananda serefsizdir

34
2
yanıtYanıtla
trex:

ulan ne pislik bi milletsinizlan karınızı satarsınız evladına torbacılık yaptırırsın iğrençsiniz iğreç

26
8
yanıtYanıtla
salih:

bu adiler bu ülkede yasamayi hak etmiyor hepsini süreceksin bu vatandan bunlar bide esitlikten baristan bahsederler türkler aptalya kirli isler cevirmiyolar uyustrucu alip ortaligi yakip yikmiyorlar

23
6
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title