Haberler

Diyarbakır'da Çocuklara Yönelik Yaz Kursları Başlıyor

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün yaz kursları başlıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şube Müdürlüğü çocukların sosyal becerilerini geliştirmek, bireysel yeteneklerini geliştirmek ve ortaklaşmayı sağlayarak sosyal ilişkiyi güçlendirmek amacıyla yaz kursları açıyor.


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Çocuk Şube Müdürlüğü çocuklara yönelik drama, bağlama, koro, sanat, resim, akıl oyunları ve Kürtçe atölyelerin yer alacağı yaz kursundan 6-14 yaş arası çocuklar faydalanacak. 13 Mayıs 2014 tarihinde başlayan kurs kayıtları yaz dönemi sonuna kadar devam edecek. Kayıt yapmak isteyen çocuklar velileriyle birlikte başvuru yapabilecek. Kayıtlar Sümerpark Ortak Yaşam Alanı Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nde yapılabilir.


KURSLAR 16 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR


Drama, bağlama, koro, sanat, resim, akıl oyunları ve Kürtçe atölyelerin yer alacağı yaz kursu 16 Haziran 2014'de başlayacak ve okullar açılıncaya kadar devam edecek. Yaz kursunun devam ettiği süre boyunca haftanın Cuma günleri sinema gösterimi olacak. Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı Sümer Park Ortak Yaşam Alanı ve DİKASUM şubelerinde bulunan okul öncesi çocuklara eğitim veren oyun odaları da yaz süreci boyunca açık olacak.

Kaynak: Temsilci / Anne Çocuk

Anne Çocuk Yerel Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title