Haberler

Diyarbakır'da CHP Sur İlçe Teşkilatı BDP'ye Geçti

Güncelleme:

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi CHP İlçe Başkanı Mehmet Bayın ile teşkilat üyesi 170 kişi partilerinden istifa ederek, BDP'ye geçti.

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi CHP İlçe Başkanı Mehmet Bayın ile teşkilat üyesi 170 kişi partilerinden istifa ederek, BDP'ye geçti. CHP'lilere düzenlenen törenle BDP rozeti takıldı.

"ARKADAŞLARIMIZ KENDİ EVLERİNE GELDİLER"

CHP Diyarbakır Sur İlçe Başkanı Mehmet Bayım, beraberindeki 170 kişiyle BDP'ye geçtiklerini açıkladı. BDP il binasına gelen Bayın ve yanında bulunan 10 kişiyi BDP İl Başkanı Mehmet Emin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gültan Kışanak ile Başkan Vekili adayı Fırat Anlı karşıladı.

Törende konuşan Kışanak, "Arkadaşlarımız kendi evlerine geldiler, olmaları gereken yere geldiler. Biz arkadaşlarımıza geldikleri için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra BDP çatısı altında yürütecekleri çalışmalarda başarılar diliyoruz" dedi.

170 KİŞİ BDP'Lİ OLDU

CHP'den 170 kişilik üyeyle BDP'ye geçtiklerini açıklayan Mehmet Bayın, "Bu adımın geç kalınmış bir hareket olduğunu düşünüyorum. 170 kişi geçtik. İstifamız da hazır en kısa zamanda ileteceğiz" dedi. Daha sonra BDP'ye geçen CHP'lilere parti rozeti takıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

Esnafad09@live.nl:

Yani bir degisiklik olmamis.

9
25
yanıtYanıtla
halkkizildemir_88@windowslive.com:

helal olsun kendi memleketinde kendi partinden başka parti ye oy çıkarmayacaksın gün gelecek bdp türkiye nin en büyük partisi olacak

20
9
yanıtYanıtla
ibrahim özdemiraksu10ibrahim@hotmail.com:

dedenizde öyle demişti rahmetli göremeden gitti senin torularınd göremez onu

yanıt0
yanıt0
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

ELHAMDÜLİLLAH MHP'DEN TEK KİŞİ AYRILMIYOR; AKSİNE BİNLERCE İNSAN GERİ DÖNDÜ..! BU DEMEKTİR Kİ EN TEMİZ SİYASETİ, İLKELİ SİYASETİ MHP YAPIYOR..! BAŞARILAR MHP ;TEK UMUDUMUZ SİZ KALDINIZ..! ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. BU bdp'Yİ KAALE BİLE ALMIYORUM ÇÜNKÜ AKP'DEN KURTULDUĞUMUZDA BUNLAR YOK OLACAKLAR..!

5
21
yanıtYanıtla
Almanyali_66a.bozkurt@hotmail.com:

@TÜRKIYEM : Vay halimize vah...Ögretmen böyle der ve düsünürse artik geri kalani neder ve düsünür ? Ama 30. Marta az kaldi...Saygilar

yanıt0
yanıt0
YUKSEKOVALImezarina@hotmail.com:

ben kurdum ve kurdun cikarlarini savunan herkimse, nerde olursa olsun...BDP veya HDP,, gerisi yalaka veya ferdi cikarci...

21
4
yanıtYanıtla
Zırtyabgutigin@hotmail.com:

Evlerine gitmişler.

13
7
yanıtYanıtla
samiuucasami@hotmail.com.tr:

Zaten kurdler nasil ve hangi kafa ile kendisini inkar eden, fasist irkci, chp ve din ile kendisini kandiran akp gibi partilere oy verirler anlamak imkansiz.

12
4
yanıtYanıtla
batmaneenevroz_72_@hotmail.com:

Evlerine gelmisler xos gelmişler başarılar

13
2
yanıtYanıtla
hhghjuiu@hotmail.com.tr:

Kurdler gun gectikce, uyaniyor ve kendisini inkar eeden irkilari terk ediyorlar. Sira yakinda kndisini kandirán dinci akp yi birakacakllarda.

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title