Haberler

Diyarbakır'da Alarm! Emniyet Her Yerde 9 Aracı Arıyor

Güncelleme:

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, teröristler tarafından patlatılmak üzere il merkezi ve ilçelere gönderilen 9 araç için tüm birimlere yazı gönderdi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, terör örgütü mensuplarının kentte 9 bombalı araç ile saldırı yapacağı istihbaratı üzerine alarma geçti.

İŞTE O PLAKALAR

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden bütün birimlere gönderilen yazıda teröristler tarafından patlatılmak üzere il merkezi ve ilçelere gönderildiği değerlendirilen 23 BD 914, 16 CTC 84, 21 BD 943, 21 DD 613, 63 DC 893, 42 AH 048, 73 AK 259, 21 AG 823 plakalı araçlar ile 63 NC 756 plakalı traktörün bomba yüklü olabileceği bildirildi.

GÖRÜLDÜKLERİ YERDE DURDURULACAKLAR

Tüm birimlerden söz konusu araçlara karşı duyarlı olunması istenirken, bu araçların görüldüğü yerde kontrollü bir şekilde durdurulması talep edildi.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ SIKILAŞTIRILDI

Yapılan bilgilendirmenin ardından Diyarbakır genelinde güvenlik önlemleri sıklaştırıldı. Polis her yerde bomba yüklü olduğu değerlendirilen 9 aracın bulunması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title