Haberler

Diyarbakır'da Belediyeyi Ziyaret Etmedi

Recep Tayyip Erdoğan, Batman'dan uçakla Cumhurbaşkanı olarak ilk kez geldiği Diyarbakır'da, 8'inci Ana Jet Üssü Komutanlığı'ndan çıkışında vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılanıp, otobüsüne karanfiller atıldı.

Recep Tayyip Erdoğan, Batman'dan uçakla Cumhurbaşkanı olarak ilk kez geldiği Diyarbakır'da, 8'inci Ana Jet Üssü Komutanlığı'ndan çıkışında vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılanıp, otobüsüne karanfiller atıldı. Türk bayrakları sallayan vatandaşlar, 'En büyük başkan bizim başkan' sloganları attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada bir süre durarak çocuklara oyuncak ve hediyeler dağıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan valilik ziyaretinde törenle karşılanırken, valilik bahçesinde eşi Emine Erdoğan ve bakanlarla birlikte fidan dikti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Erdoğan daha sonra Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti, buraya basın mensupları alınmadı. Vali Aksoy'dan brifing alan Erdoğan, resmi programında yer almasına rağmen kendisini havaalanında karşılamaya gelmeyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ı belediyeye giderek ziyaret etmedi. Erdoğan, valilik ziyaretinin ardından İstasyon Meydanı'na geçerek toplu açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti nedeniyle Diyarbakır'da sıkı güvenlik önlemleri alındı. Kentin sokaklarına Erdoğan'ıng elişiyle ilgili Türkçe ve Kürtçe pankartlar asıldI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Hüseyin Aksoy Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Ş.KahramanmobilWeb@haberler.com:

Siz Cumhurbaşkanını karşlamaya gitmeyin ve bizi ziyarete gelmedi diyecesiniz hangi akıl ve mantığa sığar.Ey yalancı medya.....Doğrusunu yazsana.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title