Haberler

Diyarbakır'da Başından Vurulan Mutlu Kaya'nın Babası Konuştu

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde bir televizyon kanalında yayınlanan ses yarışmasıyla tanınan Mutlu Kaya'nın evinde uğradığı silahlı saldırının yankıları devam ediyor.

"KAPIYI AÇINCA BAŞINA ATEŞ EDİYORLAR"

Başından vurularak ağır yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya'nın Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisindeki tedavisi devam ediyor. Baba Mehmet Kaya, hastane önünde yaptığı açıklamada, "Ben olay sırasında evde değildim. Mutlu akşam ablasına misafirliğe gitmişti. Tekrar yarışmaya gitmek için hazırlık yapıyordu. Olayın yaşandığı saate kadar evde prova yapıyormuş. 3-4 kişi evin önüne gelmiş. Kapıyı çalmış. Mutlu, komşu zannederek, kapıyı açıyor. Kapıyı açınca başına ateş ediyorlar" dedi.

"SİBEL CAN'DAN YARDIM BEKLİYORUM"

Acılı baba Kaya sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben çocuğumu kolay kolay bu seviyeye getirmedim. Devletten olsun, milletten olsun yardım bekliyorum. Kızım sağlığına kavuşsun ben başka bir şey istemiyorum. Özellikle Sibel Can'dan yardım bekliyorum. Sibel, Mutlu'nun annesi gibidir. Olayı gerçekleştirenleri tanımıyoruz, bilmiyoruz. Şüphelendiğimiz kimse yok. Kim ise Allah belasını versin. Devlet onu yakalar, hapse atar cezasını çeker. Önemli olan Mutlu'nun sağlığına kavuşması. Kızımın sağlığı benim için bütün dünya malına bedel."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Kaya Diyarbakır Mutlu Kaya Ergani Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (27)

heramobilWeb@haberler.com:

Toreniz batsın allahın belaları nasıl kıydınız ya gencecik bi kıza

15
3
yanıtYanıtla
BABAHAKKI:

Ülke insanının geneli cahil, bağnaz, okumayı sevmiyor, eski hurafelere hala inanıyor, sporu, müziği, eğlenceyi islam düşmanlığı sanan o kadar çok cahil insan var ki. Bu cahil insanlar orta anadoluda da var, karadenizde de var, doğuda da var, egede de var. Ama eğitim seviyesinin biraz daha düşük olduğu doğuda biraz daha yaygın, hepsi bu. Bir Türk olarak bu tarz olayları kullanarak Kürt düşmanlığı yapmak doğru olmaz. Sorun eğitim sorunu, Türk olsun, Kürt olsun, Laz olsun, Çerkez olsun, bu topraklarda yaşayan insanlarımızı iyi eğitmeliyiz. Sadece yol yaparak, köprü yaparak bu ülke gelişmez. Ekonomiyi güçlendireceksin, eğitimin ve yargının kalitesini arttıracaksın. 14 yıla bakıyorsun, hiç bir gelişme yok çoğu alanda, aksine gerileme var.

11
2
yanıtYanıtla
yazık olmuş:

Kız çok güzel nazar değdi galiba. ırkı ne bilmem ama insanı rahatlatan duruluğu v güzelliği var. ALLAH ana babasına bağışlasın

13
0
yanıtYanıtla
kadir:

batıda her gün yüz kadın ölürken bişey yok burda biri öldümü töre

5
7
yanıtYanıtla
GERÇEK:

AMAN ALLAH''TAN YARDIM İSTEMEYİN SİBELCANDAN İSTEYİN. .

8
2
yanıtYanıtla
kayhanmobilWeb@haberler.com:

Allah yardim etsin sibel can kimmiş dua sadece dua Allah o kizin yardimcisi olsun

7
1
yanıtYanıtla
diyarbakır ve aşiretler:

sorumlusu sibel candır

3
5
yanıtYanıtla
CUKUROVALImobilWeb@haberler.com:

Silahin arkasina saklanan yureksizler gucunuz ancak kadinlara yeter silah olmadan tavuk bile dovemezsiniz siz korkaklar toplulugu

8
0
yanıtYanıtla
intech güvenlik:

Allah belalarını versin, bitmiyolar

6
2
yanıtYanıtla
şampiyon malatyaspor:

arkadaş burada bile işi siyasete, ırka, dine bilmem neye bağladınız ya daha ne diyeyim. gencecik bir insan. Rabbim ailesine bağışlasın.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title