Haberler

Diyarbakır'da Badminton Yıldızlar Müsabakaları Tamamlandı

Diyarbakır'da Okullararası Badminton Yıldızlar müsabakaları final müsabakalarıyla tamamlandı.

6-8 Mart tarihleri arasında gerçekleşen ve müsabakalara toplam 14 takım ve 84 sporcu katıldı. Seyrantepe antrenman salonunda yapılan müsabakalarda erkekler kategorisinde Lice Ayşe Toprak YİBO birinci, Ali Kuşçu Ortaokulu ikinci ve Mevlana Ortaokulu üçüncü oldu. 700. Yıl Ortaokulunun kadınlarda şampiyon olduğu müsabakalarda Ali Kuşçu Ortaokulu ikincilik ve Cemil Özgür Ortaokulu da üçüncülük kupasının sahibi oldu. Müsabakaların ardından düzenlenen ödül törenine Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Burhan Gül, antrenörler ve öğretmenler katıldı.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Burhan Gül, müsabakalarda dereceye giren tüm sporcuları kutladığını ve takımlara emek veren öğretmenlere teşekkür ettiğini söyledi. Gül, Diyarbakır'da başarılı olan ekiplerin bölge müsabakalarına katılacağını ve burada başarılı olanların Türkiye finallerine gideceğini belirtti.

Konuşmaların ardından Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Burhan Gül, müsabakalarda başarılı olan takımların kupa ve madalyalarını verdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayşe Toprak Diyarbakır Lice Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title