Haberler

Diyarbakır'da Astsubaya Susturuculu Suikast

Diyarbakır’da eşi ile birlikte alışveriş yapan Astsubay Necdet Aydoğdu, uğradığı silahlı saldırıda şehit oldu.

Diyarbakır'da eşi ile birlikte alışveriş yapan Astsubay Necdet Aydoğdu, uğradığı silahlı saldırıda şehit oldu. Görgü tanıkları, saldırının susturuculu silahla yapıldığını ileri sürdü.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Körhat Mahallesi'nde kurulan semt pazarında eşi ile birlikte alışveriş yapan ve mahallenin hemen karşısındaki 8'inci Ana Jet Üssü Komutanlığı'nda görevli olduğu öğrenilen Astsubay Necdet Aydoğdu, yüzleri kapalı iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başından yaralanarak olay yerine çağrılan ambulansla Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aydoğdu yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Öte yandan, saldırının ardından olay yerine çok sayıda özel hareket polisi sevk edilerek, geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bu arada, görgü tanıkları, saldırının susturuculu bir silahla gerçekleştiğini ileri sürdü. Bir görgü tanığı, arkadaşları ile birlikte olay yerinin hemen yanında bulunan bir internet kafede oturduklarını belirterek, "Birden bağırma sesi duyduk. Hemen dışarı çıktık. Astsubay kanlar içinde yerde yatıyordu" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

title