Haberler

Diyarbakır'da Askeri Hareketlilik! Helikopterler Peş Peşe İndi

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Lice, Kocaköy, Hani ve Hazro kırsalında tespit edilen PKK'lılara yönelik çok sayıda askerle operasyon başlatıldı.

Diyarbakır'ın Lice, Kocaköy, Hani ve Hazro kırsalında tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında bölgeye helikopterle çok sayıda asker indirildi.

Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı helikopter pistinde sabah saatlerinden itibaren başlayan askeri hareketlilik yoğun bir şekilde sürüyor. Peş peşe inen helikopterler askeri birliklerden getirdikleri askerleri indirirken, operasyona katılacak olan askerleri de bölgeye götürüyor.

KIŞ ÖNCESİ HAZILIKLAR VE SIĞINAKLAR İMHA EDİLECEK

Lice, Kocaköy, Hani ve Hazro kırsalında tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik başlatılan operasyon kapsamında kış öncesinde teröristler tarafından yapılan hazırlıklar ve sığınakların imha edilmesinin planlandığı bildirildi.

14 TERÖRİST ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesinde geçtiğimiz gün yapılan duyuruda, Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında yapılan operasyonda tespit edilen bölücü terör örgütü hedeflerine yönelik olarak düzenlenen hava harekatında 14 bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği açıklanmıştı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Kocaköy Hazro Lice Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

TÜRKİYEM:

Yaralı almak yok. Neden Diye Sormak Yok. . Ölümden Sonra Onlara Hayat Yokkk. . Leşlerine Bir Karış Toprak Bile Yok. Yakın Şerefsizleri. . . Yakın ki Buz Tutmuş bu asil milletin ruhu ısınsın.

34
55
yanıtYanıtla
ismet:

hadi aslanlarım kökünü bitirin ermeni tohumların ne mutlu türküm diyene

40
43
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Satılmış ermeni uşaklarını temizleyin. Allah asker ve polisimize güç versin.

63
9
yanıtYanıtla
ya aliMobil-ANDROID:

kahrolsun hdp pkk

58
11
yanıtYanıtla
mali maliMobil-IOS:

oylar hdp ye

15
44
yanıtYanıtla
KAHRAMAN TSKMobil-ANDROID:

ALLAH KORUSUN Sizi o kandirilmiş köpeklerden

50
8
yanıtYanıtla
MAHİR:

işide saldıran yok maaşa bağlamışlar

13
35
yanıtYanıtla
markos:

pkk ateş kesmiş siz halan durmuyorsunuz. hal barış istiyor

8
34
yanıtYanıtla
Yozgatlı:

Operasyona giden Askerimizi polisimizi Allah Korusun, satılmış çakal sürüsü teröristlerin de Allah belalarını versin

34
2
yanıtYanıtla
Nasıl haber Mobil-ANDROID:

Bu nasıl bir haber anlayışı siz resmen teröristlere aman dikkat edin operasyon başlatıyor devlet dikkat edin diye haber yapıyorsunuz bu nasıl bir anlayış teroristi uzakta aramamak lazım en büyük terörist medya

27
4
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title