Haberler

Diyarbakır'da AK Parti Temayül Yoklaması Yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır il teşkilatı tarafından 25. dönem milletvekili adaylarının belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır il teşkilatı tarafından 25. dönem milletvekili adaylarının belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı.

Aday adaylarının belirlenmesi için yapılan temayül yoklaması sabah saat 10'da başladı. Çok sayıda partilinin katıldığı temayül yoklaması Yenişehir ilçesinde bulunan Seyrantepe Spor Salonu'nda yapıldı. Temayül yoklamasına, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, AK Parti Genel Merkez MKYK üyeleri, 25. dönem milletvekili aday adayları, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Temayül yoklamasında konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Diyarbakır demokrasi şöleninin söz konusu olduğunu söyledi. Akar, "Zafer yürüyüşünü Diyarbakır'dan başlatıyoruz. 7 Haziran 2015'te Diyarbakır'da sandıklar açıldığında Allah'ın izni ile AK Parti'nin zaferini ilan edeceğiz. Bugün yapılacak olan temayül yoklamasında aday adaylarının belirlenmesi için değerlendirilecek etkenlerden birisidir. Birkaç faktör dikkate alınarak adaylarımız tespit edilecektir. Bu tespit genel merkez tarafından yapılacaktır. Çünkü AK Parti Genel Merkezi ile milletvekili adayları belirlenecektir. Bugün Diyarbakır'ın çeşitli ilçelerinde merkezinden ve partililer burada temayül yoklamasında bulunmaktadır. Bizde il yönetimi olarak bütün aday adaylarına eşit mesafedeyiz. Hepsine başarılar diliyorum. Diyarbakır için ve partimiz için hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayı Cevdet Nasıranlı ise, bugün Diyarbakır ve AK Parti için önemli bir gün olduğunu ifade etti. Nasıranlı, "Temayül yoklamamız yapılmaktadır. Çok sakin ve huzurlu bir şekilde geçiyor. Herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor. Bütün delegeler ve üyelerimiz oylarını kullanıyorlar. Dün çok güzel haberler aldık. Birliktelik açıklamaları yapıldı. Baharın geldiği bugünlerde müthiş bir enerji ve sinerjiyi hissetmeye başladık. Tabi bu yapılan açıklama ile Ortadoğu üzerinde çok ciddi emelleri ve amaçları olan birçok güç odaklarının hesaplarına gelmedi. Onların planlarını bozan bir açıklama oldu. ülkemizin birlik ve beraberlik mesajı ile birlikte, eminim bundan sonra geri dönülemez bir yola girildiğini ve çok güzel sonuçlar alacağımıza eminiz. Bütün aday adaylarına bu umutla başarılar diliyorum" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Yenişehir Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title