Haberler

Diyarbakır'da 7 Ton Kaçak Nargile Tütünü Ele Geçirildi

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde polis tarafından yapılan kaçakçılık operasyonunda yaklaşık 7 ton aromalı nargile tütünü ele geçirildi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde polis ekiplerince kaçak nargile tütünü yapan bir imalathaneye düzenlenen operasyonda yaklaşık 7 ton aromalı nargile tütünü ele geçirildi.

KAÇAK TÜTÜN İMALATI İHBARI ALINDI

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Bağlar ilçesinde bulunan bir dükkanda kaçak nargile tütünü imalatı yapıldığı ihbarı aldı.

625 KİLOGRAM TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ

Belirlenen adrese operasyon düzenleyen polis, dükkanda yaptığı aramada çok sayıda kaçak tütün ile satışa hazırlanan aromalı nargile tütünü ele geçirdi.

İmalathanede yapılan aramada bin 625 kilogram satışa hazır nargile tütünü, 2 bin 600 kilogram paketlenmeye hazır nargile tütünü, 2 bin 50 kilogram işlenmeye hazır tütün, 400 litre nargile tütünü aroması, 4 bin kilogram nargile tütünü yapımında kullanılan gliserin, 8 bin kilogram nargile tütünü tatlandırıcısı glikoz şurubu, 1 adet sanayi tipi mikser, 1 adet pres makinesi ele geçirildi.

7 TONLUK ÜRÜN İNCELEMEYE ALINDI

Yaklaşık 7 tonluk kaçak nargile tütünü polis tarafından imalathaneden toplanırken, incelenmek üzere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

OPERASYONDA 1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ele geçirilen kaçak tütünlerin, laboratuvar ortamında inceleneceği öğrenilirken olayla ilgili E.A. isimli şüpheli de gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (3)

XXX:

Allah ım bikerede helal bişey yapın be insanlar ya. . . Yazık sizin insanlığınıza.

2
0
yanıtYanıtla
Doğulu:

tabı dua kıtabı satıp para kazansalar helal tüItün harammm önce buyuk hortumcuları yakalayın REZAAAA ZARRAB GIBILERINI

yanıt0
yanıt2
XWXW:

Haklısın kardeşim DOĞULU denen dingil helal ile işleri olmaz onların. . Dua kitabı satsalar helalmiş duayla ne işi olur böyle pisliklerin. Reza zerrab beyefendiye sorsan oda kaçak sigara satanlara bakın dicek şimdi devlet neyapsın. . Her kuruşu burunlarından gelsin İNŞALLAH bu dünyada hep böyle kaçak tezek işlerle uğraşsınlar en büyük yaşantıları bu olsun. .

yanıt1
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title