Haberler

Diyarbakır'da 102 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır'da 102 kilo esrar ele geçirildi Diyarbakır'ın Kocaköy İlçesi'nde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda tarla içinde depoya gömülü halde 102 kilo 200 gram esrar ele geçirildi.

Diyarbakır'da 102 kilo esrar ele geçirildi

Diyarbakır'ın Kocaköy İlçesi'nde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda tarla içinde depoya gömülü halde 102 kilo 200 gram esrar ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Diyarbakır 3'üncü Sulh Ceza Mahkemesi'nden aldığı kararla Kocaköy İlçesi Gökçen Mahallesi'nde 17 Mart günü saat 08.00'den itibaren arama yaptığı açıklandı. Açıklamada, şöyle denildi:

"Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ve zırhlı araçların desteğinde, KOM unsurları, uyuşturucu madde arama köpek unsurları, adli kolluk ekibi ile olay yeri inceleme timleriyle Diyarbakır ili Kocaköy İlçesi Gökçen Mahallesi'nde ikamet etmekte şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada; evinin yanında bulunan tarla içerisinde gizli gömme depo olarak kullanılan bölümde naylon poşetler içerisinde 100 kilo 900 gram kubar esrar ile 1.300 gram toz esrar ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile yakalanan esrar maddelerine el konulmuş, olay ile ilgili olarak adli tahkikata devam edilmektedir.Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Valiliği Kocaköy Gökçen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title