Haberler

Diyarbakır'da PKK'lılar Tarafından Kaçırılan Kişi Ölü Bulundu

Güncelleme:

Sur'da teröristler tarafından kaçırılan 1 kişi yol kenarında ölü olarak bulundu. Kafasına 2 el ateş edilerek öldürülen şahsın üzerinden "Kürdistan İntikam Tuğayı" yazılı not çıktı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesine bağlı Konacık köyü kırsalında teröristler tarafından kaçırılan 1 kişi kafasına iki kurşun sıkılmış halde ölü olarak bulundu.

ÜZERİNDEN NOT ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, Sur ilçesine bağlı Konacık köyü Efendi mezrasında önceki gün sabah teröristler tarafından kaçırılan 1 kişi yol kenarında ölü olarak bulundu. Kafasına 2 el ateş edilerek öldürülen şahsın üzerinde not olarak 'Kürdistan İntikam Tuğayı' yazıldığı belirtildi.

BÖLGEDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Jandarma ekiplerine haber verilmesi üzerine bölgeye giden güvenlik kuvvetleri çevrede önlem aldıktan sonra öldürülen şahsı bölgeye gelen ambulans ile Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırdı.

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Öldürülen cenazesinin yapılacak otopsi sonrasında ailesine teslim edileceği belirtilirken, olayı gerçekleştirilen teröristlerin yakalanması için bölgede çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Konacık 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title