Haberler

HDP ve DBP'nin Hayatı Durdurduğu Diyarbakır 'Çöp' Kent Oldu

Güncelleme:

HDP ve DBP tarafından alınan hayatı durdurma kararı nedeniyle çöplerin iki gündür toplanmadığı Diyarbakır, çöp kente dönüştü.

Diyarbakır'da, HDP ve DBP tarafından alınan hayatı durdurma kararı nedeniyle iki gündür toplanmayan çöpler, caddelere taştı. Çöp poşetleri nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

DİYARBAKIR ÇÖP KENTE DÖNDÜ

HDP ve DBP tarafından alınan hayatı durdurma kararı Diyarbakır'ı çöp kente dönüştürdü. Kentte iki günden bu yana sokaklar temizlenmezken, toplanmayan çöpler de caddelere taştı. Kentin birçok noktasında çöp yığınları oluşurken, caddelere taşan çöpler sürücülere zor anlar yaşattı.

ÇOCUKLAR ÇÖPÜN İÇİNDE OYNUYOR

Yaşı küçük çocukların çöp birikintileri önünde oyun oynaması dikkat çekti.

İşte çöp kente dönen Diyarbakır'dan kareler;




Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (351)

sözünü dudaktan esirgemeyen adam:

Eyy Diyarbakırlılar : Merkezi yönetimin en ufak bir hatasında toplanıp devlete sövmeyi çok iyi biliyorsunuz da ; bu rezalet karşısında kendi oylarınızla seçtiğiniz belediyeyi neden hiç protesto etmiyorsunuz ?

60
7
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

Dün akşam seyrantepede fakulteye giden yolu kestiler adamın biri hastam var dedi birkaç laavvuk yolu kesmiş çekti silahını birini ayağından vurdu havaya ateş eti Pkkitleri anında kaçtılar daha sonra polis geldi akreplerle birtane PKKiti kalmadı herkes böyle yapsa bakın bakalım PKK kalıyormu millet sadece onların kaleşliklerinden korkuyor başka yerdede PKKitlerine ateş edildi polis görmemezlikten gelmiş KAhrolsun PKK

63
1
yanıtYanıtla
VATAN:

pkk ve ermeni yı içinizden temizleyin biz türk oglu türk olarak oraları tekrar inşaa etmeye hazırız NİĞDELİ

33
29
yanıtYanıtla
Ahmet:

Ölümüne HDP varmı ötesi. Siz daha Kürdün HDp HDPnin Kürt olduğunu anlayamışsınız. Kürt sorununu hizmet sorunu Kürt sorununu çıkar sorunu olarak görmeye devam edin bakalım. Kürt halkı özgür olmadıktan sonra yok sayıldıktan sonra her taraf cennet olsa ne olur olmasa ne olur.

5
57
yanıtYanıtla
YAŞAR:

layık oldugunuz gibi yaşayın

42
18
yanıtYanıtla
diyarbakırlılara:

çöpünüzde boğulun

42
15
yanıtYanıtla
ykMobil-ANDROID:

hdpye oy veren zeka engelli vatandaslar bunu degil, daha fazlasini hak ediyor. beter olun inşallah...

51
3
yanıtYanıtla
NECATİ 21:

ARKADAŞLAR EN KÜÇÜK BİR OLAYDA ZORAKİ KEPENK KAPATTIRIRLAR. ÇÖP TOPLAMAZLAR. VE HER YERİ SAVAŞ ALANINA ÇEVİRİRLER. AMA YİNEDE OY ALIRLAR. DEMEKKİ SIKINTI DİYARBAKIRDA YAŞAYAN HALKTA. . . .

47
6
yanıtYanıtla
Kürt:

Kürt halkı er yada geç gasp edilen haklarını geri alacaktır.

11
42
yanıtYanıtla
kutsi:

bir ömür boyu bekle o zaman kürt

yanıt14
yanıt1
Tüm 351 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title