Haberler

Diyarbakır: Çınar İlçesi Diyarbakır'ın Gururu Oldu

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi, sporda kazanılan başarılarla adından sık sık söz ettiriyor. Çınar, sportif faaliyetlerde Güneydoğu'nun en başarılı ilçesi olurken, Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e, spora verdiği destekten dolayı teşekkür belgesi verildi.

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi, sporda kazanılan başarılarla adından sık sık söz ettiriyor. Çınar, sportif faaliyetlerde Güneydoğu'nun en başarılı ilçesi olurken, Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e, spora verdiği destekten dolayı teşekkür belgesi verildi.

Futboldan halk oyunlarına, tekvandodan kick-boksa kadar birçok sportif faaliyette Çınar sporcuları, hem takım hem de ferdi olarak birinciliği kimseye bırakmadı. Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven'in, sportif faaliyetlere her türlü desteği sağlamasıyla kazanılan başarılar şöyle:

"Tekvando bölge birinciliği; minikler kategorisinde 2 birincilik ve 2 ikincilik, yıldızlar kategorisinde 2 birincilik, gençler kategorisinde de 2 birincilik ve 1 ikincilikle takım olarak bölge şampiyonluğu.

Çınar Halk Eğitim Merkezi ekibi; Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor. Danone Kupası Bölge Şampiyonluğu; Danone Minikler Kupası'nda, Çınar Atatürk İlköğretim Okulu'nun Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölge Şampiyonluğu. Türkiye Şampiyonası'nda grup üçüncülüğü"

Ayrıca, Çınar Halk Eğitim Merkezi ve Mehmet Akif İlköğretim Okulu halk oyunları ekipleri, Diyarbakır birinciliğinden sonra bölge şampiyonu oldu.

Bu arada, kaymakamlık tarafından ilçede kick-boks kursu açılırken, Çınar Kaymakamlığı Spor Okulu'nda da 50 kişi futbol antrenmanlarına katılıyor. Kaymakamlığa ait halı saha da gençlik merkezine devredildi.

Sporda yalnız Diyarbakır'ın değil, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en başarılı ilçesi olan Çınar'da her türlü sportif faaliyeti destekleyen Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven'e teşekkür belgesi verildi. Kaymakam Tanrıseven'e teşekkür belgesini Diyarbakır Gençlik ve Spor Müdürlüğü adına Adil Karakaş verdi. Kaymakam Tanrıseven, "Sporda Çınarlılar'ın önünü açmak istiyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize hem gerekli alt yapıyı sağlıyor hem de başarılı olanları ödüllendiriyoruz. Gençlerimizi, eğiticilerini başarılarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title