Haberler

Diyarbakır Büyükşehir'de Transfer Arayışları Hızlandı

Kocaeli Kartepe’deki ilk etap kampını tamamlayarak, 4 günlük izne ayrılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da, transfer arayışları yeniden hız kazandı.

Kocaeli Kartepe'deki ilk etap kampını tamamlayarak, 4 günlük izne ayrılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da, transfer arayışları yeniden hız kazandı.

Teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak'ın raporu doğrultusunda hareket eden kulüp yönetimi, üç mevki için oyuncu arıyor. Stoper, ön libero ve forvet için deneyimli oyuncu arayan yönetimin, hafta başına kadar bu işi sonuçlandırması bekleniyor.

14 AĞUSTOS'TA SARIYER'LE ÖZEL MAÇ YAPACAK

Dış transferde daha önce Kahramanmaraşspor'dan Dede, Kahramanmaraş Belediyespor'dan Volkan, Almanya'dan Deniz Naki, Gümüşhanespor'dan Tekin Adar ve Konyaspor'dan Abdullah Çoban'ı transfer eden yönetim, üç takviye ile transferi noktalamak istiyor.

Öte yandan 12 Ağustos Çarşamba günü Kocaeli Kartepe'de ikinci etap kampına başlayacak olan Büyükşehir Belediyespor, 14 Ağustos'ta Sarıyer ile hazırlık maçı yapacağı bildirildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Kartepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title