Haberler

Diyarbakır Bismil'de PKK'nın Mühimmatları Ele Geçirildi

Diyarbakır Bismil'de PKK'nın mühimmatları ele geçirildi DİYARBAKIR'ın Bismil İlçesi'nde polisin şüpheli alanlar, metruk binalar ve bir okul bahçesinde yaptığı aramalarda PKK'ya ait roketatar, el bombaları ve el yapımı patlayıcılar ele geçirildi.

Diyarbakır Bismil'de PKK'nın mühimmatları ele geçirildi

DİYARBAKIR'ın Bismil İlçesi'nde polisin şüpheli alanlar, metruk binalar ve bir okul bahçesinde yaptığı aramalarda PKK'ya ait roketatar, el bombaları ve el yapımı patlayıcılar ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bölücü terör örgütünün eylemlerinin engellenmesi için operasyonlar düzenlediğini açıkladı. Açıklamada, "Emniyet müdürlüğümüzce bölücü terör örgütünün eylemlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 12.02.2016 günü saat 06.00 sıralarında ilçe genelinde başta metruk binalar olmak üzere şüpheli görülen tüm alanlarda ve bir ilköğretim okulunun bahçesinde arama yapılmıştır. Yapılan aramalarda, 2 adet roketatar silahı, 2 adet antipersonel roketatar mühimmatı, 6 adet roketatar sevk motoru, 4 adet roketatar mühimmatı, 2 adet el bombası, 1 adet yangın tüpü içine hazırlanmış el yapımı bomba, 12 adet metal profil içine hazırlanmış el yapımı bomba, çok sayıda kişisel eşya ele geçirilmiştir" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Valiliği Bismil Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title