Haberler

Diyarbakır Beşitaşlı Başsavcı'dan Engelli Taraftara Imzalı Bjk Forması

Beşitaşlı Başsavcı'dan engelli taraftara imzalı BJK formasıBEŞİKTAŞ Futbol Kulübü Kongre üyesi olan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Diyarbakır'da yaşayan doğuştan engelli fanatik Beşiktaş taraftarı Ferit Duruk'a, A takımı tarafından imzalanmış forma hediye etti.

Beşitaşlı Başsavcı'dan engelli taraftara imzalı BJK forması

BEŞİKTAŞ Futbol Kulübü Kongre üyesi olan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Diyarbakır'da yaşayan doğuştan engelli fanatik Beşiktaş taraftarı Ferit Duruk'a, A takımı tarafından imzalanmış forma hediye etti.

Beşiktaş Kongre üyesi olan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, geçtiğimiz günlerde daha önce görev yaptığı Düzce'de bulunan Beşiktaş yöneticisi bir arkadaşının gönderdiği formaları, Beşiktaş Spor Okulu'ndaki çocuklara dağıttı. Diyarbakır Adliyesi'nde Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Serpil Duruk, mesai bitiminde eve gidince Başsavcı Güre'nin forma dağıttığını fanatik Beşiktaş taraftarı olan 27 yaşındaki doğuştan bedensel engelli kardeşi Ferit Duruk'a anlattı. Bedensel engelli olduğu için tekerlekli sandalyede yaşayan, ancak konuşulanları anlayabilen Ferit Duruk, kendisine forma verilmemesine çok üzülünce, durum ablası Serpil Duruk tarafından Başsavcı Güre'ye iletildi. Fanatik taraftar olan Ferit Duruk'un forma alamamasına üzülen Başsavcı Güre, Beşiktaş yönetimindeki bir arkadaşını arayarak, üzerinde A takımı futbolcularının imzası bulunan bir forma göndermesini istedi. Ferit Duruk'un durumuna üzülen Beşiktaş yöneticisi de Diyarbakır'ın plakası olan 21 numaralı, sırtında Ferit yasılı olan ve üzerinde A takımı futbolcularının imzası bulunun formayı Başsavcı Kamil Erkut Güre'ye gönderdi.

FUTBOLCULARIN İMZASI BULUNAN FORMA FERİT'E TESLİM EDİLDİ

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, bugün Ferit Duruk'u evinde ziyaret ederek, futbolcular tarafından imzalanan formayı hediye etti. Formayı üzerine giyen Ferit Duruk'un çok mutlu olduğu gözlenirken, Başsavcı Güre ise bu sırada duygusal anlar yaşadı. Ev halkı ile bir süre sohbet eden Başsavcı Güre Ferit Duruk'a, "Geçen Beşiktaş spor okuluna forma hediye ettik. O fotoğrafları görmüşsün. Ablan söyledi. Görünce Beşiktaş forması istediğini bize söyledi. Beşiktaş Kongre üyesine söyledik. Tüm futbolcular imzaladı, 21 numaralı Ferit isimli bir forma gönderdiler. Beşiktaşlı olman bizi ayrıca mutlu etti.İnşallah bu sene de şampiyon oluruz"dedi.

"SPORUN RUHU BARIŞ VE KARDEŞLİK"

Bir ay önce Diyarbakır Beşiktaş Spor Okulu'ndaki 65 çocuğa Düzce'deki bir arkadaşı aracılığı ile forma getirtip, dağıttıklarını belirten Başsavcı Kamil Erkut Güre, "O etkinlik sebebiyle çekilen fotoğrafları basından Ferit'e göstermişler. Ferit'in Beşiktaşlı olduğunu ve fotoğrafları görünce bir forma istediği bize söylendi. Biz de kongre üyemize böyle bir talep olduğunu söyledik. Çok büyük memnniyet duydu. Kulüp yönetimi ile temasa geçti. Bütün A takımı futbolcularına imzalatarak formayı bize gönderdi. Üzerinde A takımının bütün futbolcularının imzaları ile bize yolladılar. Biz de Ferit kardeşimize bunu takdim ettik. Spor böyle güzel birşey. Sporun ruhu barış ve kardeşlik. Biz çok büyük keyif aldık. Ferit'in mutluluğunu görünce daha çok sevindik. Bu tabloyu da Beşiktaş kulübüne ileteceğiz"diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Beşiktaş Düzce Güre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title