Haberler

Diyarbakır Alipaşaspor Türkiye Finallerine Gidecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futsal Ligi finallerinde Diyarbakır’ı Alipaşaspor temsil edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futsal Ligi finallerinde Diyarbakır'ı Alipaşaspor temsil edecek.

Daha önce 1. ve 2.kademe maçlarını şampiyon olarak tamamlayan Diyarbakır temsilcisi elde ettiği başarılardan dolayı Türkiye'nin en iyi 8 takım arasında kalmayı başarmıştı. Alipaşaspor Teknik Direktörü Sezai Şenci, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, TFF Futsal Ligi finallerinde Diyarbakır adına yer alacaklarını ve müsabakaların Bursa'da yapılacağını söyledi. Şenci, "Final müsabakaları 24-29 Mayıs tarihleri arasında Bursa'daki Nilüfer Spor Salonu'nda yapılacak. Türkiye'nin en iyi 8 takımının yer alacağı finallerde takımların 4'erli iki grup halinde mücadele edecek ve müsabakaların tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Maçlar sonunda gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımların yarı finale yükselecek" dedi.

Türkiye finalleri için çalışmaların devam ettiğini ve Diyarbakır'da yoğun bir antrenmandan geçtiklerini ifade eden Şenci, şöyle devam etti:

"Hazırlıklarımızı sürüyor. Artık müsabakalar için gün sayıyoruz. Gruplar 23 Mayıs'ta Nilüfer Spor Salonu'nda çekilecek kuralar sonucunda belirlenecek. Bizim için rakibimizin kim olduğu önemli değil. Önemli olan ilk önce grupları ilk iki sırada tamamlamaktır. Grup maçları 24-25-26 Mayıs tarihlerinde tamamlanacak. 28 Mayıs'ta yarı final, 29 Mayıs'ta ise üçüncülük ve final maçları yapılacak. Şampiyon takım UEFA Futsal Cup'ta Türkiye'yi temsil etme hakkını elde edecek. İnşallah bu onura biz ulaşırız." - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title