Haberler

Diyarbakır'a Yılın Girişimci Ödülü

Güncelleme:

Siyaset Dergisi 20. Kuruluş Yıldönümü ve Siyasetin Ödülleri Töreni, Ankara Shareton Otel'de düzenlendi. Gecede, başarılı iş adamı ödülünü Diyarbakırlı İş adamı aldı.

Sunuculuğunu Seray Sever ve Murat Başoğlu'nun üstlendiği törenin açılış konuşmasını yapan Siyaset Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Gül Kılıçaslan, Siyaset Dergisi'nin yayın hayatını sürdürdüğü 20 yıldan bu yana, Türkiye'ye hizmet eden insanların ödüllendirildiğini belirtti.

Valiler, Belediye Başkanları, İş Adamları, Sanatçılar, Program yapımcıları ve gazetecilerin ödüllendirildiği ödül töreninin de Yılın en iyi ''Genç ve Başarılı İş adamı'' ödülüne Galvaniz sektöründe Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinde Üretim Yapan Mina Galvaniz Yönetim Kurulu Başkanı Recep Özekinci seçilerek ödüllendirildi.

Aksu Gurur Duydum

Diyarbakırlı iş adamı Recep Özekinci'nin ödülünü Eski İçişleri Bakanı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu verdi.

Cesaret ve Başarı ile kısa süre içerisinde Bölgede ve Türkiye'de İlkler arasına girmeyi başaran hemşerilerimi cani gönülden kutlayarak tebrik ettiğini ifade eden İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, MİNA Galvanizin Bölgede yapmış olduğu yatırım ve başarılarından dolayı gurur duyduğumu söylemek istiyorum. Genç kardeşimizin ödülünü de benim vermem bir başka güzel duygu olduğunu ifade etmek istiyorum" dedi.

Diyarbakır İçin Çalışacağız

Yılın en iyi ''Genç ve Başarılı İş adamı'' ödülünü alan Mina Galvaniz Yönetim Kurulu Başkanı Recep Özekinci ise böylesi bir ödülü Diyarbakır adına aldıklarını belirterek, "İlimiz ve Bölgemizin ekonomik anlamda güçlenmesi ve sanayisinin gelişmesi için elimizden gelen tüm imkanları bugün olduğu gibi bundan böylede seferber etmeye devam edeceğiz. Bu ödüle bizleri layık gören ve aramızda bulunan değerli siyaset adamlarımıza, Sanatçılarımıza, iş adamlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Ekonomi

Abdülkadir Aksu Diyarbakır Türkiye Kültür Sanat Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title