Haberler

Diyarbakır'a Savaş Uçağı Takviyesi Yapıldı

Güncelleme:

Terör örgütü PKK'nın yurtdışı ve içindeki kamplarına yönelik son günlerde yoğunlaştırılan hava operasyonları nedeniyle Diyarbakır'a 25 adet takviye F16 savaş uçağı gönderildi.

Havaların ısınması ile birlikte terör örgütü PKK'nın yurtiçi ve Kuzey Irak'taki kamplarına yönelik yoğunlaştırılan hava operasyonları nedeniyle Diyarbakır'a takviye 25 adet F16 savaş uçağı gönderildi.

8. ANA JET ÜS KOMUTANLIĞI'NDA KONUŞLANDIRILDI

Son 3 gün içerisinde kente gönderilen uçaklar, 8'inci Ana Jet üs Komutanlığı'nda konuşlandırıldı.

ŞEHİRDE KONUŞLU F-16'LARIN SAYISI 65 OLDU

Uçakların Balıkesir, Eskişehir, Merzifon ve Malatya'dan gönderildiği öğrenilirken, kentte konuşlu F16 savaş uçağı sayısının 65'e yükseldiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

metin-x:

Bu Savas Türkiyenin Savasi degil Sarayli Recepin savasi. . önce Recepi kullanip Türk Askerine Kumpas Kurdular sonra PKKnin 5 yil sehirlere Mayin döseyip Türk Askerine tuzak kurmasini beraber seyredip Rus ucagini düsürtüp suc islettiler. . simdide Recep kac Tazi tut misali Receple dalga geciyorlar. . Suriyede Ucak ucurup Kilisi koruyamiyoruz. . ülke icinde Füze ile Helikopterleride düsürüyorlar. . yani Recepin cikar yolu kalmadi. . Suriye ile dost olup terörü aniden bitirmezse yakinda biz Recepi bitirecegiz

3
2
yanıtYanıtla
metin-x:

Türk Halki artik uyanmasi lazim. . . biz hergün sayisiz Sehit veriyoruz yani Recepin dökülen kandan beslenmesine katki sagliyoruz hergün 10 Sehit veriyorsak 30 agir yarali oldugunuda hesaba katmaliyiz ve birde geriye öksüz kalan cocuklarin ailelerin sayisini düsünün. . Recepin Esad düsmanligi yüzünden hergün ölüyoruz. . kafayi calistirip Recepi basimizdan atip bölge ülkeleri ile dost olamazsak Recepin zihniyeti yüzünden daha cooook ölecegiz ekonomik cöküntüyle coook ac kalacagiz. . benden söylemesi ))

2
0
yanıtYanıtla
metin-x:

Hehehehe resmen türk halkinin akli ile dalga geciyorlar. . . Diyarbakira Ucak takviyesi yapmislar. . . yani bu cebimden aldim öteki cebime koydum misali. . . ülke disina Ucak ucurup ülke topraklarini ve Kilisi koruyamiyorsan ne fayda Sarayli Recep. . . farkinda degilmisin senin yüzünden ülkeyi seninle beraber teslim aldilar Recep artik cikis yolun kalmadi elin kolun baglandi ve türk halkida uyandi. . . Putin ve Esad seninle rsmen dalga geciyor. . yani isin kisasi kisa zamanda yolcusun gidicisin Sarayli Recep )))

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title