Haberler

Diyarbakır'a Ödül

Güncelleme:

Bu yıl 20.'si düzenlenen EMITT 2016 Turizm Fuarında Diyarbakır yine damgasını vurarak "En Başarılı Ekip Çalışması" ödülünü aldı.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)'nda her yıl olduğu gibi bu yıl da "En İyiler" ödülleri verildi. Bu yıl 20.'si düzenlenen EMITT 2016 Turizm Fuarında Diyarbakır yine damgasını vurarak "En Başarılı Ekip Çalışması" ödülünü aldı.

Diyarbakır Valiliği Koordinasyonunda katılımı gerçekleştirilen Dünyanın 5. en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)'de yapılan özle Diyarbakır standıyla taktir topladı.

Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Ticaret Borsası, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası,Karacadağ Kalkınma Ajansı, Sur Belediyesi, Diyarbakır İl Kültür Müdürlüğü, Diyarbakır Kuyumcular Odası, Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Dayanışma Vakfı, Kadayıfçı Sıtkı Usta, İlme Halıcılık, Zui Hediyelik Eşya ve Bakırcılık, Merwani Dibek Kahvecisi, Diyarbakır Otelleri, Diyarbakır TURSAB Bölgesel Yürütme Kurulu ile Diyarbakır Seyahat Acentalarının bir arada olması ''En Başarılı Ekip Çalışması'' ödülünü Diyarbakır'a kazandırdı.

Diyarbakır Valiliği Koordinasyonunda gerçekleştirilen fuarda Diyarbakır adına ödülü Diyarbakır Vali Yardımcısı Taner Bircan aldı.


Ödülü alan Vali Yardımcısı Bircan, fuara katılan tüm kurum, kuruluş ve markaları tebrik ederek başarının Diyarbakır'ın ortak başarısı olduğunu söyledi.


Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title