Haberler

Diyarbakır 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Lağvediliyor

Güncelleme:

Bayrak indirme olayı ile gündeme gelen Diyarbakır'daki 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın lağvedileceği belirtiliyor.

10 Ağustos’ta ilk turu yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde toplanacak Yüksek Askeri Şûra’da (YAŞ) ‘ Diyarbakır sürprizi’ bekleniyor.

YENİ MERKEZ ESKİŞEHİR OLACAK

Terörle mücadele görevinin yanı sıra, Irak ve Suriye sınırının kontrolünü de sağlayan Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın Diyarbakır’daki 2. Hava Kuvvet Komutanlığı YAŞ ile birlikte lağvedilecek. 30 Ağustos’a kadar Hava Kuvvetleri’nin yeni merkezi Eskişehir olacak. Halen Eskişehir’de 1. Hava Kuvvet Komutanlığı ve Diyarbakır’da 2. Hava Kuvvet Komutanlığı şeklinde teşkilatlanan Hava Kuvvetleri, yeni komutanlığa "Muharip Hava Kuvvet Komutanlığı" adını verecek.

BAYRAK İNDİRME OLAYIYLA GÜNDEME GELDİ

Komutanlığın başına ise bu şurada hava orgeneralliğe yükselecek bir isim getirilecek. Diyarbakır’daki 2. Hava Kuvvet Komutanlığı son olarak “Bayrak indirme olayı” ile gündeme gelmişti. Hava Kuvvetleri yeni teşkilat yapısına, Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ve “Açılım” çalışmaları devam ederken geçecek. (Kaynak: Cumhuriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Diyarbakır Eskişehir Suriye Irak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (42)

TURK:

ulan simdi sinirlendim..ulkeyi boluyolar lan !!! Diyarbakir''daki askeri ussu kapatiyor....Allah akpnin belasini versin...Allah akpye oy veren HERKESIN belasini versin..sinirlendim. BU NE LAN !!!!

31
11
yanıtYanıtla
SİYONİST AKPKK.kalhedon-80@hotmail.com:

AMİNNNNNNNN..

yanıt0
yanıt0
vatansever80:

doguyu iyice savunmasız bırakıp kürdistanın önündeki engeller bir bir kaldırılıyor bu ülkenin gerçek düşmanları ve bölücüleri akp lilerdir önümüzde ki süreçte ülkemiz ırak ve suriyeden beter olacaktır ben artık makarnacıların pkk dan daha tehlikeli olduklarını düşünüyorum ege ordusunu dagıt jandarmayı polise bagla hava üslerini kapat bu bir devleti yok etme planıdır makarnacılar aynı kesilmeyi bekleyen dananın kasabın bıçagını yalaması gibi beyinleri uyuşmuş durumda hep beraber yok olmamıza pek bişey kalmadı sebebbide bu makarnacılar olacaktır

35
5
yanıtYanıtla
ELAZIĞLI:

BAYRAĞI İNDİREN ALNINDAN VURULMALIYDI.

31
8
yanıtYanıtla
AKLINYOLU1:

Oslo görğşmelerinde nelerin taviz verildiği yeni yeni başladı ortaya çıkmaya Ey akp liler bu vebalin altında tez zamanda ezilip yok olursunuz.

36
2
yanıtYanıtla
geciyordum ugradım:

zaten bunların ıstedıgıde bu koskoca yerı kaldırmak yazık amaçlarına ulaştılar ve ulkeyı bölme aşamaları gercekleşmeye basladı

31
5
yanıtYanıtla
T.C. İbrahim Uzun:

pkk ya verilen sözler fiiliyata geçmeye başladı. karakol yapılmasına karşı çıkan pkk nihayet güney sınırlarımızı koruyan bir komutanlığı lağvettirmesini başardı tabi tayyip pkk lıların oyunu alacak vatanı düşündüğü yok geleceğini düşğünüyor

30
5
yanıtYanıtla
mahir:

tabiki lağvedin yerine elçilik binası açın. yakında bunuda yaparsınız ...

29
4
yanıtYanıtla
KW:

Allah peygamber aşkına bağımsız kürt devleti neden bu kadar zorunuza gidiyor ? Arablar boşnaklar gürcüler arnavutlar sizden bir bir koparken kürtler osmanlıyı hami olarak gördüğü için kopmadı türklerle birkikte savundu ülkeyi... Ama ozamandan beride en ağır yükü onlar çekti... Kürde artık laf atmayın .... SİZDEN OLAN ASYA TÜRKLERİ BİLE O KDAR NÜFUSUNA RAĞMEN YARDIMA GELMEDİ TÜRKMEN LER YÜZ ÇEVİRDİ AZERİLER YİNE ÖYLE... AMA BİR TEK KÜRTLER KALDI... SİZDE BUNU ONLAR ASARAK KESERK ÖDÜLLENDİRDİNİZ.

11
21
yanıtYanıtla
KEL:

Yoksa bayrak indirme olayı bir oyunmuydu bu birliğin kapatılması için. Gelecek için acaba Diyarbakır için ne senaryolar kuruluyor veya bölge için bunu düşünmesi gerekenler düşünmeli bileler de açıklamalılar.

24
3
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title