Haberler

Diyarbakır 1 Galatasaray 4 Maç Özeti (GS - Diyarbakır)

Güncelleme:

GS Diyarbarkır maç özeti ve tüm goller. Galatasaray Diyarbakır ile oynadığı Zİraat Türkiye Kupası mücadelesini farklı kazandı. GS Diyarbakır maç özeti ve gollerini izlemek için ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray Diyarbakır deplasmanındaydı. Diyarbakır ile Galatasaray arasında oynanan maçta futbol severler bol gol izledi. 4-1 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sonuçlanan maçın özeti ve gollerini izlemek için ilgili linke tıklamanız yeterli.

84'
GOOOLLL!!! Galatasaray, Yekta Kurtuluş ile skoru 4-1'e getiriyor. Orta alanda topla birlikte ilerleyen Olcan Adın ara pası ile Yekta Kurtuluş'u hareketlendiriyor. Ceza yayı içerisinde topla buluşan Yekta Kurtuluş sağ ayağı ile düzgün vurarak topu ağlara gönderiyor ve farkı üçe çıkartan gole imza atıyor.
83'
Galatasaray'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Birhan Vatansever oyuna girerken Bruma kenara geliyor.
83'
Diyarbakır BŞB takımında üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Levent Taşkın oyundan çıkarken Hayrettin Çınar oyuna giriyor.
81'
Golün asistini Bruma yapıyor.
81'
GOOOLLL!!! Galatasaray, Olcan Adın ile farkı ikiye çıkartıyor. Sol kanatta Bruma'dan pasını alan Olcan Adın sol çaprazdan orta şut karışımı vuruşunu yapıyor. Top havadayken yön değiştirerek kaleye yöneliyor ve sol köşeden ağlarla buluşuyor.
81'
Diyarbakır BŞB takımında ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ertan Koç oyundan çıkarken Mehmet Uğur Tülümen oyuna giriyor.
77'
Olcan Adın sağ kanattan ortasını yapıyor. Ceza sahası içerisinde Sinan Gümüş'ün de müdahale ettiği top altıpasın önündeki Goran Pandev'de kalıyor. Goran Pandev dönerek sol ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak top hemen önündeki Kamil İçer'e çarparak uzaklaşıyor.
73'
Diyarbakır BŞB takımında ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ercüment Balıkçı oyundan çıkıyor ve Ercan Çapar oyuna dahil oluyor.
70'
Orta alanda rakibi Barış Ataş'a yerdeki ikili mücadelede sert müdahalede bulunan Umut Gündoğan sarı kart ile cezalandırılıyor.
69'
Golün asistini Yasin Öztekin yapıyor.
69'
GOOOLLL!!! Galatasaray, Bruma ile 2-1 öne geçiyor. Goran Pandev'in derinlemesine pasında ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Yasin Öztekin bekletmeden pasını altıpas önündeki Bruma'ya veriyor. Bruma tek vuruş ile topu ağlara gönderiyor ve takımını öne geçiren golü kaydediyor.
67'
Yusuf Yağmur'un pasına sol kanatta hareketlenen Şehmus Özer için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
65'
Sol kanatta topla birlikte ilerlemek isteyen Olcan Adın'a sert müdahalede bulunan Abdullah Çetin hakem tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
62'
Erhan Eren sol kanattan ortasını yapıyor ancak Galatasaray defansında Koray Günter araya girerek topu uzaklaştırıyor.
59'
Galatasaray'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sinan Gümüş oyuna dahil olurken, kenara gelen isim Furkan Özçal oluyor.
58'
Ceza yayının sol çaprazında topla buluşan Barış Ataş şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta gidiyor.
54'
Galatasaray 2. gole çok yaklaşıyor! Hızlı gelişen atakta Bruma sağ kanattan topla birlikte içeri girdikten sonra kaleci ile karşı karşıya iken orta şut karışımı vuruşunu yapıyor ancak top auta çıkıyor. Bu pozisyonda ceza sahası içerisinde bomboş bulunan ve pas bekleyen Goran Pandev ve Yasin Öztekin, Bruma'ya bu vuruşundan dolayı serzenişte bulunuyor.
53'
Erhan Eren sol kanattan ortasını yapıyor. Penaltı noktası gerisinde Şehmus Özer topu kontrol etmek istiyor fakat Emre Can Coşkun araya girerek topu uzaklaştırıyor.
50'
Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Barış Ataş altıpasın ön tarafına ortasını yapıyor. O noktada Yusuf Yağmur kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden az farkla auta gidiyor.
49'
Sol kanatta son çizgiye inen Yusuf Yağmur yerden pasını Sadat Şahin'e veriyor. Altıpasın gerisinde topa sahip olan Sadat Şahin dönerek sağ ayağı ile şutunu çekiyor fakat top Emre Can Coşkun'a çarptıktan sonra kalenin yanından az farkla auta çıkıyor.
48'
Sağ kanatta topla buluşan Abdullah Çetin penaltı noktasının soluna ortasını yapıyor. O noktada iyi yükselen Şehmus Özer kafa vuruşunu yapıyor ancak Sinan Bolat üzerine gelen topu rahat bir şekilde kontrol ediyor.
48'
Bruma'nın pasına sağ kanatta hareketlenen Furkan Özçal için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
47'
Ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Bruma uzak köşeyi düşünerek şutunu çekiyor ancak top kalenin yanından auta çıkıyor.
46'
Yunus Yıldırım ikinci yarıyı başlatan düdüğü çalıyor ve ikinci yarıya Galatasaray takımı başlıyor.
45'
Yunus Yıldırım ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve ilk yarı 1-1 eşitlik ile sona eriyor.
45'
İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave ediliyor.
43'
GOOOLLL!!! Diyarbakır BŞB, Ertan Koç ile beraberliği yakalıyor. Ceza yayının sağ tarafında topu önünde bulan Ercüment Balıkçı sol ayağı ile şutunu çekiyor fakat top Emre Can Coşkun'a çarparak ceza sahası içerisinde boşta kalıyor. O topu iyi takip eden Ertan Koç altıpasın önünde gelişine sol ayağı ile şutunu çekiyor ve topu ağlara gönderiyor.
41'
Furkan Özçal'ın ara pasına hareketlenen Goran Pandev için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
41'
Sağ kanatta topla buluşan Abdullah Çetin son çizgiye inerek ortasını yapıyor fakat Emre Can Coşkun topu uzaklaştırmayı başarıyor.
37'
Goran Pandev sol kanattan ortasını yapıyor fakat ceza sahası içerisinde Kamil İçer araya girerek topu kafa pası ile kalecisi Levent Taşkın'a teslim ediyor.
35'
Sağ kanatta topla buluşan Abdullah Çetin altıpasın önüne ortasını yapıyor. O noktada rakibine rağmen Şehmus Özer kafa vuruşunu yapıyor ancak bu zayıf şutta kaleci Sinan Bolat topu auta çıkmadan rahatlıkla kontrol ediyor.
34'
Ceza yayı gerisinde topla buluşan Ertan Koç sol ayağı ile şutunu çekiyor ancak top kalenin yanından az farkla auta çıkıyor.
31'
Golün asistini Bruma yapıyor.
31'
GOOOLLL!!! Galatasaray, Goran Pandev ile 1-0 öne geçiyor. Orta alanda topa sahip olan Bruma ara pası ile Goran Pandev'i savunma arkasına hareketlendiriyor. Ceza yayı üzerinde kaleci ile karşı karşıya kalan Goran Pandev Levent Taşkın'ı çalımladıktan sonra ceza sahası içerisinden topu boş kaleye gönderiyor ve takımını öne geçiren golü kaydediyor.
28'
Ceza yayının sol tarafında topla buluşan Barış Ataş altıpasın sağ tarafına ortasını yapıyor. O noktada iyi yükselen Sadat Şahin kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin yanından auta çıkıyor.
26'
Sol kanatta topla buluşan Yusuf Yağmur son çizgiye inmeden ortasını yapıyor fakat Koray Günter topu uzaklaştırmayı başarıyor.
25'
Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Olcan Adın ön direğe ortasını yapıyor ancak Sadat Şahin topu uzaklaştırıyor.
22'
Galatasaray takımında zorunlu oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Veysel Sarı sakatlanarak oyundan çıkarken Yasin Öztekin oyuna dahil oluyor.
22'
Orta alanın sol tarafından kazanılan serbest vuruşta Abdullah Çetin altıpasın sağ tarafına ortasını yapıyor. O noktada iyi yükselen Barış Ataş topu içeriye çeviriyor. Altıpasın önünde topla buluşan Ertan Koç müsait pozisyonda kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden auta çıkıyor.
20'
Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Erhan Eren ceza sahasına ortasını yapıyor ancak Koray Günter topu uzaklaştırıyor. Defansın uzaklaştırdığı topu ceza yayının gerisinde önünde bulan Yusuf Yağmur sol ayağı ile gelişine şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.
17'
Sol kanatta topla buluşan Olcan Adın ortasını yapmak istiyor fakat top önce önündeki Kamil İçer'e daha sonra da kendisine çarparak auta çıkıyor.
14'
Sol kanatta topla buluşan Şehmus Özer penaltı noktası üzerine ortasını yapıyor. O noktada bulunan Ertan Koç topu arkaya doğru aşırıyor fakat Galatasaray defansında Emre Can Coşkun araya girerek topu uzaklaştırıyor.
11'
Umut Gündoğan'ın savunma arkasına gönderdiği uzun topa ceza yayı gerisinde hareketlenen Olcan Adın için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
10'
Şehmus Özer'in pasına sol kanatta hareketlenen Yusuf Yağmur için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
8'
Maçın bu dakikaları karşılıklı top kayıpları ile geçiliyor.
4'
İlk dakikalarda karşılaşma karşılıklı fauller ile sık sık duruyor.
1'
Yunus Yıldırım maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maça Diyarbakır BŞB takımı başlıyor.
-
İki takım da sahaya çıkıyor. Mücadele seremoniden sonra başlayacak.
-
Galatasaray'da ise sakatlıkları bulunan Semih Kaya, Blerim Dzemaili ve Aydın Yılmaz bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.
-
Ev sahibi takımda herhangi bir sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.
-
Galatasaray son 5 resmi karşılaşmasında sadece 1 kez mağlup olurken diğer 4 maçı da kazanmayı başardı.
-
Diyarbakır BŞB son 5 resmi maçında 1 galibiyet, 3 beraberlik alırken sahadan 1 kez mağlup ayrıldı.
-
İki takım daha önce hiç karşı karşıya gelmedi.
-
Galatasaray ise ilk 2 maçını da kazandı ve 6 puanla grupta lider konumunda bulunuyor.
-
Grupta ilk 2 maçında galibiyetle tanışamayan Diyarbakır BŞB; 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 1 puan topladı ve grupta 3. sırada bulunuyor.
-
Diyarbakır Atatürk Stadyumu'nda saat 17:00'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetecek.
-
Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 3. Hafta mücadelesinde Diyarbakır BŞB ile Galatasaray karşı karşıya geliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Türkiye Kupası Galatasaray Diyarbakır Bruma Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title