Haberler

Diyanet'ten Özgecan Aslan'ın Babasına "İyilik" Ödülü

Güncelleme:

Mehmet Aslan, kızının ölümünden sonra topluma verdiği mesajlar nedeniyle ilk defa verilecek Diyanet Vakfı Uluslararası İyilik ödülüne layık görüldü.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, ilk defa verilecek Diyanet Vakfı Uluslararası İyilik ödüllerine 6 kişinin alacağını açıkladı. Bu isimler arasında Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan'da bulunuyor.

Bir ilk: Özgecan'ın babasına...

BÜYÜK DERS VERDİ

Bu kişiler arasında Tarsus'ta hunharca öldürülen Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan da bulunuyor.

Mehmet Aslan, kızının ölümünden sonra topluma verdiği mesajlar nedeniyle ödüle layık görüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Mehmet Görmez Mehmet Aslan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (22)

handem005:

berfin elvanın anası babası bu onurlu gururlu aileyi örnek alın devletten para isterken;) bakın analık babalık neyle ölçülüyormuş görün. . . .

36
16
yanıtYanıtla
ORHAN:

BERKİNCİLER OKUSUN. İŞTE DEVLETİNİ MİLLETİNİ SEVEN ÖRNEK BABA. HELAL OLSUN. ÖZGECAN İSMİNİDE KULLANMAK İSTEDİLER AMA BU ONURLU BABA İZİN VERMEDİ. NUR İÇİNDE YAT ÖZGECAN ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN. SANADA ALLAH SABIR VERSİN ONURLU BABA

41
3
yanıtYanıtla
bjk:

berkinin babası görsünde örnek alsın bu adam gibi adamı

15
25
yanıtYanıtla
AntepliMobil-IOS:

Anlamadigim bisey devlet neye yardim ediyor evimi yanmis biseysimi yanmis disrdami kalmislar d yardim ediyorlar

0
25
yanıtYanıtla
123:

Kızınıza Allah gani gani rahmet eylesin, sizlerde bol bol sabır ihsan eylesin. Umarım ahirette hep birlikte peygamber efendimize (sav) komşu olursunuz. . .

21
2
yanıtYanıtla
Derya:

Komik. . . Adamlar ne yapacağını şaşırdı. . . Diyanet görevini iyi yapamadı, halka karışamadı, cinayetlerin sonuçlarını anlatamadı, ahireti anlatamadı. Diyanet Siyasete karıştı, ortalık karıştı. . .

13
5
yanıtYanıtla
çağlaa:

eminim özgecan böyle bir aileye sahip olduğu için gurur duyuyordu. . :( yüzlerinde nur var maşallah amcama her bakışımda canım babam geliyor aklıma iyiki baba sevdalısı kızım. . Rabbim evlatla sınamasın ailelerimizi

16
2
yanıtYanıtla
............................mobilWeb@haberler.com:

Ailenin acisi buyuk Rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin helede boylesine buyuk bir imtihanla

16
0
yanıtYanıtla
nihalmobilWeb@haberler.com:

Berkin Elvanın Teksas Maskeli Haydut Elinde Sapanla Görüntüleri Fikrini Zikrini Gözler Önüne Serdi

6
8
yanıtYanıtla
MûşlumobilWeb@haberler.com:

He kizi öldü.. Kizini kaybetti diye ödül aliyor. Ödül alarak kizi geri gelmiyor benden söylemesi.

2
11
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title