Haberler

Diyanet-Sen Misafirhanesi Açıldı

Diyanet Sen Erzurum Şubesinin Mart ayı içinde yapılan olağan üstü kongresinin ardından hummalı bir çalışma içine giren yeni yönetim önceden beri planlanan bir projeyi hayata geçirdi.

Diyanet Sen Erzurum Şubesinin Mart ayı içinde yapılan olağan üstü kongresinin ardından hummalı bir çalışma içine giren yeni yönetim önceden beri planlanan bir projeyi hayata geçirdi.

Diyanet Sen Erzurum Şubesinin Misafirhanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken İlçe Müftüsü Mustafa Baytar, Uzman Vaiz Ahmet Ünal, Din görevlileri ve üyelerin yanı sıra bir çok vatandaş katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Kılıç, "Diyanet Sen çok önemsediğimiz bir sendika bu hizmet şube başkanımız Bünyamin Aksu'nun ilk icraatı bu çalışmadan dolayı tebrik ediyorum bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum" dedi.

Açılışı yapan Büyük Şehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise "Bu hizmet özellikle taşrada görev yapan ve bir vesileyle Erzurum'a gelen Din görevlilerinin barınma ihtiyacı karşılayacaktır. Şube Başkanına ve yönetimine bu hizmetten dolayı teşekkür ederim." dedi.

Açılışın ardından bir konuşma yapan Şube Başkanı Bünyamin Aksu, "Öncelikle bu iş bir ekip işidir şube başkanı olarak çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan ve her anlamda destek olan Başkan vekilimiz Erkan Ünal Hocama, Başkan Yardımcılarım Ömer Daştan, Özer Ertek, Halil Günal, Osman Bilmiş ve Muhsin Macit'in hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Misafir hanemiz 14 yataklı olup içinde banyosu lavabosu ve mutfağı mevcuttur misafir hanemizden öncelikli olarak üyelerimiz ücretsiz olarak faydalanacaktır. Ayrıca Diyanet personelinden burada kalmak isteyenler sembolik bir ücret karşılığında bu hizmetten faydalanabileceklerdir. Ben bu gün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm büyüklerimize teşekkür ediyor misafir hanemizin tüm camiaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Küçükler Diyanet Sen Ak Parti Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title