Haberler

Diyanet-Sen Kütahya Şube Başkanı Nazif Kocaçoban Başkan Saraoğlu'nu Ziyaret Etti

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Kütahya Şube Başkanı Nazif Kocaçoban ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde 3. kez tekrar Gediz Belediye Başkanlığına seçilen Mehmed Ali Saraoğlu’nu ziyaret etti.

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Kütahya Şube Başkanı Nazif Kocaçoban ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde 3. kez tekrar Gediz Belediye Başkanlığına seçilen Mehmed Ali Saraoğlu'nu ziyaret etti.

Diyanet-Sen Kütahya Şube Başkanı Nazif Kocaçoban, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nun üçüncü dönemini kutlayarak, görevinde başarılar diledi.

Başkan Kocaçoban, "Gediz Belediye Başkanlığı görevini üs üste üçüncü kez kazanarak halkın iradesi ile tekrar göreve gelmeniz bizleri sevindirdi. Belediye başkanlığınızı kutluyor ve görevinizde başarılar diliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Saraoğlu da, "Diyanet-Sen Kütahya Şube Başkanı Nazif Kocaçoban ve Yönetim Kurulu üyeleri belediye başkanlığı görevine gelişimiz nedeniyle bizleri kutlamak amacıyla çok nazik bir ziyarette bulundular. Kendilerine en içten duygularla teşekkür ediyorum" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu Diyanet Sen Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title