Haberler

Diyanet-Sen Kelkit Şubesi İstişare Toplantısı Düzenledi

Diyanet-Sen Kelkit Şubesi tarafından istişare toplantısı düzenlendi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen toplantıya, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aydın, Diyanet-Sen İl Başkanı Mürsel Gergin ile imamlar katıldı.

Toplantıda konuşan Üstün, imamların rahat bir ortamda görev yapabilmeleri için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Biz milletvekili olarak sadece Gümüşhane'nin değil, tüm Türkiye'nin milletvekiliyiz. Türkiye ve yurt dışında olan tüm Müslüman din kardeşlerimizin zor günlerinde mutlaka yanlarında oluyoruz ve olacağız. Eskiden imamların maddi ve manevi zor günler geçirdiğini biliyorduk. Ama Allah'a şükürler olsun yeni yetişen neslin rahat bir ortamda görevini yapabilmesi için maddi ve manevi sıkıntımız kalmadı" diye konuştu.

Kaymakam Gazel ise imamların köylere hizmet götürebilme adına adeta oranın gözü ve kulağı olduğunu ifade ederek, bu konuda yapacakları desteğin büyük önem sağladığını kaydetti. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Diyanet Sen Gümüşhane Ak Parti Kelkit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title