Haberler

Diyanet-sen İlçe Başkanı Tunç Yaşlılar Gününü Kutladı

Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü İçin anlamlı mesajlar verdi.

Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü İçin anlamlı mesajlar verdi.

Tunç yapmıs olduğu açıklamada,"Her yaşın bir güzelliği vardır. İsterseniz ben gelmeyeceğim deyin. Allah ömür verirse bu köye gelmeyen kalmayacak. Merak etmeyin o köyde fazla kalmayacaksınız. Sıranız gelince çağıracaklar sizi bekleme salonuna. Oradan artık VIP mi olur, arka taraflar mı bir yere alınacaksınız. Bu biraz size bağlı. Daha önceden nerede oturmak için çabaladıysanız oraya yerleşeceksiniz. Merak etmeyin hakkınız neyse o mutlaka sizi bulacak o gün, yaş ilerledikçe maziye özlemin arttığı bir dram yaşar her insan. Bunu yaşlandıkça daha iyi anlıyoruz.Aynalar bile küskün bakıyor bize. ya da biz küsüyoruz aynalara. Oysa ki ne aynalarda suç var ne de bizde. Hayatın gerçeği bu. Her doğan yaşar ve ölür. İşte bunun sürecidir yaşadıklarımız. Her yaşın elbette bir güzelliği var. Varsın dökülüversin saçlarımız. Varsın aynalar hüzün kaplatsın her yanımızı. Olduğumuz yaşın güzelliklerini yaşamaya çalışalım aynalara inat,yaşlılık da güzeldir elbet. Hem yaşlanmadan gidenleri düşünsenize. Daha çocuk yaşta, hatta gencecik yaşlarda,yaşlılık da bir nimet aslında. Belki kabullenmesi zor ama gerçekten de bir nimet. İster istemez insan üzülüyor maziyi hatırladıkça. Ama artık ne yapsak ta geri gelmez geçen yıllar,teslim olmaktan başka ne gelir ki elden. Allah'ın kanunu böyle. O ne derse güzeldir. Şairin dediği gibi kahrı da lütfu da hoştur onun, Dua edelim Rabbimize de bizi içinde bulunduğumuz her yaşta mutlu kılsın. En önemlisi de akıbetimizi hayır eylesin.Bu vesile ile çok değerli yaşlılarımızın yaşlılar gününü kutluyor saygı ve hürmetle ellerinden öpüyorum" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet Sen Kenan Tunç Çaycuma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title