Haberler

Diyanet-sen'den Başkan Uzun'a Ziyaret

Diyanet-Sen Bartın Şubesi Yönetim Kurulu, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’u ziyaret etti.

Diyanet-Sen Bartın Şubesi Yönetim Kurulu, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun'u ziyaret etti.

Diyanet-Sen Bartın Şubesi Yönetim Kurulu Şube Başkanı Metin Sağım, Başkan Vekili Sefai Albayrak, Başkan Yardımcıları Ahmet Cesur, Ercan Uzun, Hüseyin Soyal, Abidin Bulut ve Ulus İlçe Temsilcisi Ramazan Demirbaş Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun'u makamında ziyaret etti. Başkan Uzun sohbette ziyaretlerinden dolayı sendika yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Ulus Belediye Başkanı Uzun, "Biz sadece Diyanet, esnaf, emekli ya da memurların değil tüm Ulus'un belediyesiyiz, hizmetkarıyız. Ama bu hizmet çok geniş bir kavramı kapsıyor. İşte burada devreye sendikalar, odalar, kooperatifler ve dernekler giriyor. Üyelerinin hakkını, isteklerini takip ediyor. Gerekirse üst mertebeler de onların adına haklarını savunuyor. Diyanet-Sen'de, yönetimin de bulunan arkadaşlarımızda görev bilinci yüksek, halka hizmet hakka hizmettir mantığı ile gönülden çalışan arkadaşlarımız. Ben hepsini takdir ve teşekkür ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Hüseyin Uzun Diyanet Sen Bartın Ulus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title