Haberler

Diyanet İşleri Başkanı'nın Ablasını Gasp Etmeye Çalışan 3 Şüpheli Yakalandı

Güncelleme:

Gaziantep'te yalnız yaşayan Diyanet İşleri Başkanı Görmez'in ablası Ayşe Görmez'in bileziklerini gasp etmek isteyen ancak başarılı olamayarak kaçan 3 şüpheli, yakalandı.

Gaziantep'te yalnız yaşayan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in 74 yaşındaki ablası Ayşe Görmez'in evinde bileziklerini gasp etmek isteyen ancak başarılı olamayarak kaçan 2 şüpheli ile bu kişilere yardımcı olan apartman görevlisi polis tarafından yakalandı.

BİLEZİKLERİ ALMAK İÇİN SALDIRDI

Olay, geçen perşembe günü Batıkent Mahallesi'nde meydana geldi. Vehbi Dinçerler Caddesi üzerindeki apartmanda yalnız yaşayan Ayşe Görmez'in kapısını çalan bir kişi kendisini doğalgaz görevlisi olarak tanıttı ve petekleri kontrol edeceğini söyledi. Ayşe Görmez'in içeri aldığı kişi, petekleri kontrol ettiği sırada yaşlı kadına fark ettirmeden diğer arkadaşını içeri aldıktan sonra evden ayrıldı. İddiaya göre, bir süre sonra eve giren şüpheli, kolundaki bileziklerini almak istediği Ayşe Görmez'e saldırdı. Saldırıda hafif yaralanan yaşlı kadının çığlıkları üzerine paniğe kapılan şüpheli ise kaçtı.

PARMAK İZİNDEN BULUNDU

Olayın bildirilmesi üzerine eve gelen polis, Ayşe Görmez'in ifadesine başvurup, parmak izi incelemesi yaptı. Yapılan incelemede evde bulunan parmak izinin daha önce de benzer suçtan hakkında işlem yapılmış olan 22 yaşındaki Ömer Gökhan O.'ya ait olduğu belirlendi. Polis, kimliği saptanan şüpheliyi kent merkezinde gözaltına aldı ve Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguladı. Ömer Gökhan O., kendisinin doğalgaz görevlisi gibi eve girdiğini ve yaşlı kadına fark ettirmeden diğer arkadaşı Mehmet K.'yı içeri aldığını belirterek, "Mehmet, kadın bağırınca korkup evden kaçmış, başarılı olamadık. Kolundaki bilezikleri almak istiyorduk. Eve girmemiz ve kadını bulmamız noktasında apartman görevlisi Hamit F.'den yardım aldık" dedi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, sorgunun ardından diğer şüpheliler Mehmet K. ile Hamit F.'yi de gözaltına aldı. Sorgulaması tamamlanan 3 şüpheli, öğleden sonra 'nitelikli yağmaya teşebbüs ve yaralama' suçlarından adliyeye sevk edildi. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Mehmet Görmez Ömer Gökhan Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title