Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Görmez Afyonkarahisar'da

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Türk Kızılayına kan bağışı yaptı.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Türk Kızılayına kan bağışı yaptı.

Afyonkarahisar'da bir termal otelde düzenlenen 2. İlçe Müftüleri Toplantısı'na katılan Görmez, verilen arada kan vererek Türk Kızılayının kan bağış kampanyasına destek oldu.

Görmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Kızılayını kan bağışı konusunda yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak bütün personelle Türk Kızılayının hizmetinde olduklarını ifade eden Görmez, şunları söyledi:

"Hem insan hayatına verdiğimiz değer bakımından hem de hayatın zor zamanlarında hasta kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek bakımından kan bağışı son derece önemli. Organ bağışı için söylediğim 'Candan cana giden en büyük sadakadır' ifadesi kan bağışı için de geçerlidir. Hem hasta kardeşlerimizin zor zamanlarında kan aramak gibi bir probleminin kalmaması için hem de insan hayatına verdiğimiz değeri ortaya koymak bakımından bütün il, ilçe müftülerimize kan bağışına öncülük yapmaktan büyük bahtiyarlık duyduğumuzu ifade etmek istiyorum."

Görmez, hiçkimsenin bu iyiliği, diğer kardeşlerinden esirgememesi gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Görmez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title