Haberler

Diyanet Atakum'da İki Yurt Yapacak

Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, Diyanet olarak Atakum’da iki yurt yapacaklarını açıkladı.

Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, Diyanet olarak Atakum'da iki yurt yapacaklarını açıkladı.

Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi Türk-İslam Sanatları öğretim üyelerinden ve yerel seçimlerde AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Yılmaz Can ve ENSAR Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Diyanet olarak Atakum'da iki yeni yurt yapımı için kolları sıvadıklarını belirten Müftü Öztürk, "Biri yatılı hafız kursu, diğeri Diyanet Vakfı Öğrenci Yurdu olmak üzere bu bölgeye iki yurt yapımını gerçekleştireceğiz" dedi.

ŞENYURTLULARDAN SÜRPRİZ HEDİYE

Şentyurt Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, hayırlı olsun ziyaretine gittikleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı verdikleri hediye ile hem şaşırttılar hem sevindirdiler. Aday adaylığı döneminde köylerine ziyarete gelen Başkan Taşçı'nın resimlerinden oluşan bir çalışmayı kendisine armağan eden Şentyurt Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Alaattin Kılıç, "Köyümüze ilk ziyarete geldiğinizde size daha adaylığınız bile belli olmamışken 'başkanım' diye hitap etmiştim. Bugün bu gerçekleşti. Sizin mahallemize büyük katkılar sağlayacağınıza inanıyorum" derken, Başkan Taşçı da, "Hiç merak etmeyin, her mahallemiz eşit ve kaliteli hizmet alacaktır" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hayrettin Öztürk İshak Taşçı Samsun Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title