Haberler

Diyadin, Taraftarın İstifa Çağrısına Cevap Verdi

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, Şanlıurfaspor ile berabere kaldıkları maç sonrası taraftarların istifa sloganları atmasıyla ilgili olarak, “Belki Göztepe, alışıktır bazı antrenör modellerine ama ben bir şeyler için bir yerde duracak karakterde değilim. Bir beklenti ile hiçbir zaman hiçbir yerde olmadım” dedi.

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, Şanlıurfaspor ile berabere kaldıkları maç sonrası taraftarların istifa sloganları atmasıyla ilgili olarak, "Belki Göztepe, alışıktır bazı antrenör modellerine ama ben bir şeyler için bir yerde duracak karakterde değilim. Bir beklenti ile hiçbir zaman hiçbir yerde olmadım" dedi.

PTT 1. Lig'in 20. haftasında Göztepe, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırladığı Şanlıufraspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Bu maça gelene kadar 5 haftada 4 beraberlik aldık. Bir hedefi olan takım için elbette galibiyet önemli. Bu maçta da muhakkak galibiyet istiyorduk, oyuna da bu istekle başladık. Nitekim golü de bulduk. Maçın genelinde belki Urfa'nın bir pozisyonu yok ama oyun olarak da baktığımızda 25. dakikadan sonra oyun orta alanda geçti. İkinci yarı Urfa risk alarak önde oynadı. Bu riski değerlendiririz diye düşündük. Arkaya atabileceğimiz toplarla bunu değerlendirmek istedik. 2. golü bulmalıydık. Bu tip maçlarda 2'yi bulmak önemli. İkiyi bulamayınca tüm maçlarda olduğu gibi birçok faktör ortaya çıkabiliyor. 88. dakikada penaltı golüyle berabere bitti maç. Çok rahat çalınan bir penaltı ve topun olmadığı bir bölge. Bir enteresan nokta da penaltıyı yapan Nahir Besara. Nahir, oyuncu profili itibariyle çok narin bir oyuncudur. Topsuz alanda çok rahat bir penaltı çaldılar. Zaten Türkiye'de birçok şeyi de onlar belirliyor" dedi.

İSTİFA SLOGANLARI HAKKINDA

Maçın sonlarına doğru taraftarların istifa sloganları atmaları hakkındaki soruyu yanıtlayan Metin Diyadin, "Geçen haftaki oyun ile aynı oyunu oynayamadık. Özellikle zeminden etkilendik. Benimle ilgili olan bölüm de şunu çok rahat söyleyebilirim; bugünün söylemi değildir bu. Geçen yıl da, 3 ay önce de, bugün de yarın da geçerlidir, ben hiçbir takıma icazetle, talimatla, birileriyle gitmedim. Benim ayrılıklarım da iki dakikadır. Bu anlamda bir şey olduğu zaman da hele de bu Göztepe olunca hiç sorun yok. Böyle bir tasarrufu ben de kullanabilirim, kulüp de kullanabilir. Bu, bugün de, yarın da, 3 ay önce de olabilirdi. Bu tip şeylerde çok zorluk olmaz bende. Belki Göztepe, alışıktır bazı antrenör modellerine ama ben bir şeyler için bir yerde duracak karakterde değilim. Bir beklenti ile hiçbir zaman hiçbir yerde olmadım. Ayrılıklarımda bu tip şeyler olmaz. O yüzden bu konularda çok anlayışlıyımdır" diye konuştu.

"BU MECBURİYETTİR"

5 günde 4 maç oynanan Manisa 19 Mayıs Stadı'nın bozulan zemini ile ilgili soruya da cevap veren Diyadin, "Stat ambiyansı için burayı tercih ediyoruz. Zeminin bu kadar kötü olabileceğini tahmin etmiyorduk. İzmir'de başka bir alternatif varsa ben bilmiyorum. Siz söyleyin. İzmir'in zaten yıllardır sıkıntısı var. Bu bizim tercihimiz ile ilgili bir durum değil. Bu mecburiyettir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şanlıurfaspor Metin Diyadin 19 Mayıs Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title