Haberler

Diyadin'de Çatışma: 3 PKK'lı Ölü Ele Geçirildi

Güncelleme:

Ağrı'nın Diyadin İlçe Jandarma Karakolu'na roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldıran teröristlerden 3'ü ölü ele geçirildi.

Diyadin İlçesi Jandarma Karakoluna dün saat 21.00 sıralarında terör örgütü PKK tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. Jandarma Karakoluna açılan ateşe güvenlik kuvvetleri karşılık verdi. Yaşanan çatışma sırasında 3 terörist silahları ile ölü olarak ele geçirildi.

Diğer teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyonlar devam ediyor.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Ağrı valiliği tarafından bu gün yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"12 Ağustos 2015 günü saat 21.00 sıralarında bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığı'na roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiştir. Güvenlik güçlerimizin karşılık vermesi ile kaçan teröristlerin yakalanması için yapılan operasyonda 3 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir."

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE 7 TERÖRİST ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Ağrı ve Tendürek Dağı'nın 15 günlük süreyle "Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi" ilan edilmesinin ardından 9 Ağustos günü Tendürek Dağı kırsalındaki bazı hedeflere yönelik hava destekli operasyon yapılmış, operasyonlarda 7 terörist etkisiz hale getirilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tendürek Dağı Diyadin Ağrı Güncel Haberler

500

Yorumlar (252)

dadas:

Gebertin hepsini ben cocugum bile olsa bu vatana hayinlik yapiyorsa oda gebersin ben de kurdum bana kimse bir sey yapmiyor yasasin turk cumhuriyeti yasin milliyetci harekat yasin turk ulkuculeri kahrolsun vatan hayinleri ben kurdum ama turk ulkucusuyum turk milliyetcisim

55
21
yanıtYanıtla
kayısı kentli:

sen benım aramda hiç bir fark yok harfiyen katılıyorum

yanıt0
yanıt0
şafak:

ölenlerin ikisi çocuk fırında çalışıyorlar adaletiniz bumu

22
50
yanıtYanıtla
urfalı bektaş:

dagda ne işi varmiş acaba bugday ekmeye mi gitmiş?

yanıt7
yanıt3
ALPEREN:

Elinizde yetişkin kalmadı mı la.

yanıt5
yanıt2
hastır:

tren raylarına bomba koyan hainler yolcuların ne iş yaptığını biliyormu. . . halk düşmanı pkk. . .

yanıt2
yanıt6
nühü:

Sende onlardanmısın yaşlarını ve nerede çalıştıklarını nereden biliyorsun ? EK iş olarak part time teröristlik mi yapıyorlar ? Yoksa ana işleri teröristlik etmek olup fırın işi kamuflaj mı ? Sen ne ayaksın ?

yanıt1
yanıt2
fatih bey harikasınız:

fatih bey on numara cevap olmuş :))

yanıt0
yanıt0
deryaaa:

Bunlarda adalet ne gezer çocukları katlederek tatmin ediyorlar kendilerini çünkü pkk ya güçleri yetmiyor

yanıt0
yanıt1
SERDAR:

AĞRI DİYADİNDE 2 ÇOCUK VE BİR YURTTAŞ ÖLDÜRÜLDÜ. ORHAN ASLAN (16) EMRAH AYDEMİR (15) FIRINDA ÇALIŞAN VE SABAH İŞBAŞI YAPAN BU ÇOCUKLAR ÖZEL HAREKATÇILAR TARAFINDAN KATLEDİLDİ. NEDEN YALAN SÖYLEYİP 3 PKK Lİ ÖLDÜRÜLDÜ DENİYOR ANLAMIYORUM.

17
52
yanıtYanıtla
Tüm 252 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title