Haberler

Divriği Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası'nda Kök Güven Tazeledi

Divriği Otomobilciler ve Şoförler Esnaf odasının olağan genel kurulu yapıldı.

Divriği Otomobilciler ve Şoförler Esnaf odasının olağan genel kurulu yapıldı.

Divriği Belediyesine ait salonda gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan divan başkanı Köksal, hafta tatil ruhsatları ile ilgili yaşanan sorunları, bakan ve milletvekillerine ilettiklerini, ilçeye araç muayene istasyonu kurulması için girişimlerde bulunduklarını, iş sağlığı ve güvenliği ile anlaşmalar yapılarak, esnafın mağdur edilmeyeceğini ifade etti.

Görevde bulunduğu 4 yıllık süre içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren oda başkanı Tekin Kök, odanın plaka ve üye aidatlarıyla ayakta kalmaya çalıştığını belirterek, imkanlar ölçüsünde şoför esnafına hizmet etmeye gayret gösterdiklerini söyledi. Kardeş oda projesinden faydalandıklarını ve Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasından destek aldıklarını dile getiren Kök, odaya katkılarını esirgemeyen herkese teşekkür etti.

Gezici araç muayene istasyonu ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kök, araç muayenesinin yapıldığını ancak, egzoz muayenesinde sıkıntı yaşandığını belirterek, bu sıkıntının da gezici araç muayene i istasyonlarında egzoz muayenelerinin yapılması ile çözüme kavuşturulduğunu kaydetti. Taksi durakları ile ilgili de çalışmalar yapıldığını vurgulayan Kök, yeni belde taksi durağının yapıldığını, hastane önünde ise taksi durağı oluşturulması için girişimlerde bulunduklarını dile getirdi.

Denetim Kurulu Raporu, gelir ve gider bilançoları ve yeni dönem çalışma programı okunduktan sonra ibra edildi. Dilek ve Temenniler Bölümünde konuşan CHP İl Genel Meclis Üyesi Sadık Güller ise çevre ilçelerinde faydalanması için ilçeye kalıcı bir araç muayene istasyonunun kurulması gerektiğini, yapılan zamların kamyoncu esnafını sıkıntıya soktuğunu belirterek, esnafın mağduriyetini dile getirdi.

Tek liste ile gidilen genel kurulda oda başkanı Tekin Kök, genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşir Köksal Divriği Sivas Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Mustafa ARSLAN BBPinfo@elifkocsurucukursu.c:

Tekin KÖK beye başalırılan dilerim,çalışmaları DİVRİĞİ için olur.İnşallah ilçemiz hak ettiği yere gelir,tüm sivil kitle örgütleri bir araya gelip,güçlerini ilçemiz için,insanımız için harcarlar,gelişen dünyada ,gelişen ülkemizde ilçemiz hak ettiği yere gelir,ilçemiz ilimize 180 km.dir.gençlerimiz işsiz ilçemiz durmadan göç vermekte tüm bu imkansızlıkları göz önünde bulundurarak pırojeler üretip,harekete geçirilmeli.İnşallah başarılı olurlar.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title