Haberler

Divan'ın Keyifli Programlarıyla Sevdiğinizi Mutlu Edin

Güncelleme:

Divan Otelleri ile Divan Restoranları; aşklarını şık ve zarif bir ortamda tazelemek isteyen çiftleri bekliyor.

Sevgililer Günü'ne özel programları ve lezzetli seçeneklerden oluşan menüleriyle Divan Otelleri, Pub & Brasserieler, Rahmi M.Koç Müzesi içerisinde yer alan Café du Levant ve Halat by Divan ile Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri; hazırladıkları özel menüyle misafirlerine aşkın büyüsünü yaşatıyor.

Divan Pub Erenköy, Divan Pub Ataşehir, Divan Brasserie Bebek ve Divan Brasserie Kalamış'ta, Sevgililer Günü'ne özel lezzetlerden oluşan bir menü sunuluyor. Başlangıç olarak ıstakoz kokteyl, ara sıcak levrekli paccheri makarna, ana yemek olarak taze baharatla kaplanmış kılıç balığı veya ördek göğüs tava seçeneklerinin sunulduğu bu sıradışı menünün tatlı bölümünde ise, çikolatalı sufle yer alıyor. Kişi başı 130 TL olan bu özel tatları deneyimlemek için rezervasyon yaptırmak yeterli.

Rahmi Koç Müzesi içerisinde yer alan ve konumuyla büyüleyen Halat by Divan ile Fransız bistrosu Cafe du Levant by Divan'da, pub ve brasserielerde sunulan menü bulunuyor. Yerli içkinin de dahil olduğu menünün fiyatı kişi başı 135 TL.

Fenerbahçe'nin en güzel yerine konumlanan Faruk Ilgaz Tesisleri ise, sürpriz menüsü ve muhteşem manzarasıyla çiftleri bekliyor.

Divan Otellerinde Sevgililer Günü Fırsatları

Taksim'in simgesi Divan İstanbul, Sevgililer Günü'ne özel konaklama paketleri sunuyor. "Romance" paketlerinde birbirinden farklı konaklama seçenekleri ile yemek ve spa paketi de bulunuyor. Deluxe odada çift kişilik konaklama, odaya geç kahvaltı servisi, Sevgililer Günü özel ikramları ve SPA aktivitelerinde %10'luk bir indirimi içeren ilk paketin günlük fiyatı 229 Euro + KDV. 'Sevginizi Şımartın' paketinde yer alan deluxe odada çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı servisi, Sevgililer Günü özel ikramları ve Puri Spa'da bir saatlik çift kişilik masaj fiyatı ise 279 Euro + KDV. 'Suite Dream' paketinde junior suite'te çift kişilik konaklama, odaya geç kahvaltı servisi, çikolatalı çilek ve şampanya servisi, Divan Lokanta'da çift kişilik romantik akşam yemeği, SPA aktivitelerinde %10 indirim olanağının günlük fiyatı 399 Euro + KDV. Son seçenek olan 'Presidential Night' paketinde ise, presidential suite'te çift kişilik konaklama, odaya özel akşam yemeği servisi, odaya geç kahvaltı servisi, çikolatalı çilek ve şampanya servisi ile Puri Spa'da bir saatlik çift kişilik masaj olanağı sunuluyor. Paketin fiyatı 2500 Euro + KDV. Otelde, konaklama paketinin yanı sıra Spa ve Akşam Yemeği Paketleri de bulunuyor. Spa Paketinin içeriğinde, otelde konaklayan çiftlere özel 1 saatlik couple masaj hizmeti Sevgililer Günü'nü de kapsayan hafta sonuna özel 100 Euro + KDV.

Sevgililer Günü'ne özel hazırlanan menüde; kaz ciğeri, trüf esansı ve çıtır ekmek eşliğinde ördek tartine, bezelye püresi ve Fransız fasulyesi ile servis edilen Deniz Tarağı, safranlı patates ve körpe kabakla sunulan Dülger Balığı Tava veya Izgara Madalyon sunuluyor. Yemeğin sonunda ise çiftleri harika bir lezzet bekliyor: zencefilli dondurma eşliğinde frambuazlı macaron… Bu menüyü tatmak isteyen misafirler için, iki kadeh köpüklü şarabın da dahil olduğu akşam yemeği paketinin kişi başı fiyatı 150 TL.

Gayrettepe'de yer alan Divan İstanbul City'de, Sevgililer Günü özel konaklama paketinde; çift kişilik deluxe odada konaklama, açık büfe kahvaltı, odaya Sevgililer Günü özel ikramları ve tüm SPA aktivitelerinde %10 indirim olanağı bulunuyor. KDV dahil 200 TL olan paketin haricinde, yalnızca akşam yemeğine katılmak isteyen misafirler için de leziz bir menü sunuluyor. İki kadeh yerli içkinin de dahil olduğu Sevgililer Günü menüsünde, safranlı yer elması çorbası, yeşil elma, endive, karamelize ceviz ve rokfor sos eşliğinde sunulan Hindiba Salatası, kan portakalı sorbe, ağır ateşte dana kürek veya somon ızgara sunuluyor. Tatlı olarak ise çikolata yaprakları eşliğinde servis edilen İtalyan Tiramisu, misafirlerin damaklarını tatlandırıyor. Bu lezzetli menünün fiyatı ise KDV dahil 95 TL.

Anadolu Yakası'nın şık oteli Divan İstanbul Asia, Sevgililer Günü için bu yıl da keyifli bir program sunuyor. Sevgililer gününü hafta sonu ile birleştirmek isteyen misafirler için Romantik Paket ve Lüks Valentine Paket alternatifleri bulunmaktadır. Adalar ve Marmara Denizi'nin büyüleyen manzarasına karşı konumlanan otelin Balo Salonunda limitsiz yerli içkinin de dahil olduğu, benzersiz lezzetlerle hazırlanan bir gala yemeği sunuluyor. Bu özel geceye, Linet'in muhteşem sesi ve şarkıları da ayrı bir tat katıyor. Bu unutulmaz gala yemeğinin kişi başı fiyatı ise 259 TL.'den başlıyor. Ayrıca, gala yemeğine katılan misafirlere özel, konaklama paketlerinde %20 oranında indirim uygulanıyor.

Başkentin gözde oteli Divan Ankara bu özel gün için, Divan şefleri tarafından hazırlanan lezzetli bir menü sunuyor. Canlı müzik eşliğinde tadılabilecek bu özel menünün başlangıç ve ara sıcak bölümünde; fincanda mantarlı cappucino çorba, deniz börülcesi üzerinde ahtapot, kuşkonmaz ve süzme peynirli ravioli bulunuyor. Ana yemeklerde, wasabili patates püresi üzerinde bonfile veya karnabahar püresi eşliğinde minekop ızgara sunuluyor. Kestane dolgulu çikolata kulesi ise gönülleri fethediyor. Limitsiz yerli alkollü içkinin dahil olduğu bu benzersiz menünün kişi başı fiyatı KDV dahil 149 TL.

16. yy'da bir kervansaray olarak inşa edilen ve restore edilerek 19 odalı bir butik otele dönüştürülen Divan Çukurhan'da; Sevgililer Günü için farklı konaklama seçenekleri sunuluyor. Her odası farklı bir tarzda dekore edilmiş otelin konaklama paketinde; deluxe odada tek kişi 309 TL, çift kişi ise 349 TL. Grand room'da tek kişi 349 TL, çift kişi 389 TL. Colonial suite'te konaklama bedeli 489 TL, Royal suite'te 649 TL ve Mandarin isimli suite'te konaklama bedeli 849 TL. Tüm fiyatlara KDV dahil.

Butik otelin içerisinde yer alan Çengelhan Brasserie'nin Sevgililer Günü özel menüsünde truffle çorbası, Nisuaz salata, gülüm böreği, karışık mevsim sebzeleri, dana bonfile ve birbirinden lezzetli malzemelerle hazırlanan "Aşk Sarması" ile çilek ve yabanmersinli "Aşk Tatlısı" yer alıyor. Butik otelin zarif atmosferine ve sunumlarıyla gözlere de hitap eden bu lezzetli menüye, canlı müzik de eşlik ediyor.

Bodrum'un en güzel koylarından birinde yer alan butik otel Divan Bodrum'da çift kişilik deluxe odada konaklama ve açık büfe sabah kahvaltısını içeren konaklama paketi ayrıca, Sevgililer Günü'ne özel ikramlar, havaalanı – otel – havaalanı transfer hizmeti ve a la carte akşam yemeğinde %15' indirim ayrıcalığını da kapsıyor. Divan Bodrum'da Sevgililer Günü paketinin günlük ücreti 199 Euro + KDV olarak belirlendi. Suite'te konaklamak isteyen misafirler ise, 100 Euro fark ödeyerek bu imkandan yararlanabiliyorlar.

Business otel konseptini Çorlu'ya taşıyan Divan Çorlu'da ise Sevgililer Günü'ne özel bir menü hazırlandı. Canlı müzik eşliğinde keyifli dakikalar sunan gecenin menüsünde; başlangıç ve ara sıcak olarak "Divan Deniz Esintisi", "Mantarlı ve Peynirli Krep Katları" sunuluyor. Ana yemek olarak parmesanlı polenta, sote kuşkonmaz ve baby mısır eşliğinde "Ardıç Soslu Veal Steak"in yer aldığı menünün tatlı bölümünde ise böğürtlen soslu orman meyveli parfe "Kuzey Yıldızı Işıltısı" yer alıyor. Limitli yerli içkinin dahil olduğu bu özel menünün kişi başı fiyatı ise 85 TL.

Otelde konaklamak isteyen misafirler için de, açık büfe sabah kahvaltısı dahil çift kişilik deluxe odada konaklama ücreti 69 Euro olarak belirlendi. Tüm fiyatlara KDV dahil.

2013 yılının son aylarında açılarak Gaziantep'e yeni bir renk getiren Divan Gaziantep'te konaklama yapmak isteyen misafirler için; İpekyolu manzaralı superior ve deluxe odalardan oluşan özel paket, açık büfe kahvaltı ve KDV dahil 229 TL'den sunuluyor. Odalara sürpriz ikramların yapılacağı pakette, misafirlerin taleplerine göre ekstra ücretlendirilecek zengin çeşitleriyle keyifli bir brunch yer alıyor. Konaklama yapacak çiftler için ısıtmalı kapalı yüzme havuz, hamam, buhar odası, sauna hizmetleri ücretsiz ve diğer Puri SPA hizmetleri % 15 indirimli olarak sunuluyor.

Divan Grubu'nun yurtdışındaki ilk oteli, lüks ve konforun birleştiği Divan Erbil bu yıl da benzersiz programlara imza atıyor. Uzakdoğu Mutfağının sıra dışı ve leziz örneklerini sunan Qi21 Sushi & Grill Bar'da set menü ücreti $90 + % 10 servis ücreti olarak belirlendi. Chopin Piano Bar ve Saray'da ise, piyanist ve vokal eşliğinde özel Sevgililer Günü set menüsü sunuluyor. Menünün fiyatı ise $70 + %10 servis ücreti. Dünya Mutfağından farklı lezzetler sunan Seasons Restaurant'da ise canlı jazz performansı ile renklenecek Sevgililer Günü menüsü kişi başı $75 + %10 servis ücreti olarak belirlendi.

Divan Grubu'nun Azerbaycan'daki oteli Divan Express Bakü'de ise misafirlere, çok keyifli bir fırsat sunuluyor. Sevgililer Günü akşamı gala yemeği için, Zümrüd Restaurant'ı tercih eden tüm çiftlere, konaklamada %50 oranında indirim sunuluyor. Canlı müzik eşliğinde gerçekleşecek gala yemeğinin menüsünde ise, somon carpaccio, mozarella peyniri, piliçli mantarlı krep, dana bonfile ızgara ve tatlı olarak sıcak çikolatalı kek yer alıyor. Limitsiz yerli içecek ile birlikte sunulan menünün kişi başı fiyatı ise 69 AZN.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fenerbahçe İstanbul Bodrum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title