Haberler

Diva-Sen Siirt Şubesi'nin Çalışmaları

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Siirt Şube Başkanı Naci Özay, "İl genelinde kurduğumuz misafirhanelerimizde sadece sendika üyelerimizin değil, tüm diyanet ve vakıf çalışanlarının hizmetindedir" dedi.

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Siirt Şube Başkanı Naci Özay, "İl genelinde kurduğumuz misafirhanelerimizde sadece sendika üyelerimizin değil, tüm diyanet ve vakıf çalışanlarının hizmetindedir" dedi.

Özay, AA muhabirine, yaptıkları çalışmalar kapsamında kent merkezi ile Eruh ve Baykan ilçelerinde birer misafirhane kurduklarını söyledi.

Misafirhanelerinin daima açık olduğunu belirten Özay, üç yıldan bu yana ilde hizmet eden sendikalarının il genelinde 470 üyeye ulaşarak yetkili sendika olma hakkı elde ettiklerini ifade etti.

Üyelerinden aldıkları güçle en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını dile getiren Özay, "Bu amaçla il genelinde üç misafirhane kurarak herkese açabileceğimiz bir kapıya sahip olduk. İl genelinde kurduğumuz misafirhanelerimiz sadece sendika üyelerimizin değil, tüm diyanet ve vakıf çalışanlarının hizmetindedir. Sosyal sorumluluk projelerimiz çeşitli alanlarda devam edecek" şeklinde konuştu.

?Özay, misafirhanelerde birer mini kütüphanenin de bulunduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Ersoy Baykan Siirt Eruh Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title