Haberler

Dişlerdeki Kırık ve Çatlağa Dikkat !

Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Dr.Çağdaş Kışlaoğlu, dişlerdeki kırık ve çatlağa dikkat çekti.

Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Dr.Çağdaş Kışlaoğlu, dişlerdeki kırık ve çatlağa dikkat çekti.

Lamine diş hakkına bilgi veren Dr. Kışlaoğlu, "Diş üzerinde yapılan komplike ve doğal görünüme sahip olan estetik diş hekimliği tekniğidir. Lamine diş, daha önce porselen yapılmamış sağlıklı bir dişin üzerine istenilen renkte ve formdaki dişin bazı kimyasal maddelerle yapıştırılan (takma tırnak gibi..) ince seramik porselenler dir. Lamine uygulamasının Işık geçirgenliği çok yüksektir." dedi.

Bazı lamine işlemlerinde dişi aşındırmak gerektiğini kaydeden Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Dr.Çağdaş Kışlaoğlu, şöyle konuştu:

"Kişinin dişi daha önde olduğu durumlarda biraz geriye alınması gerekir bu durumda dişi minimum aşındırmak gerekebilir. Laminate veneer, asitli ve renk değişikliğine karşı diş minesini koruma altına alır.

Lamine Diş (Yaprak Porselen Diş) Kimlere Uygulanır?

Ön dişlerinde aralık olan kişilere,

Dişlerinde kırık veya çatlak olan kişilere,

Ön dişlerinde belirgin çürük olan kişilere,

Dişlerinde diş beyazlatma ile giderilemeyen renklenmelere,

Lamine Diş yaptırmanın Avantajları

Laminate veneer, tamamen porselenlerden oluştuğundan dolayı doğal diş görünümüne sahiptir.

Pürüzsüz bir yüzeye sahiptirler,

Renklenme yapmazlar ve doğal renklerini korurlar, Lamine diş yaptırmak kısa süreli bir işlemdir.

Lamine Dişler oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title