Haberler

Diskoda Silahlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Marmaris'deki Barlar Sokağı'nda bulunan bir diskoda 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bulunan Barlar Sokağı'ndaki bir diskoda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada vücuduna beş kurşun isabet eden 42 yaşındaki Oktay Genççağ hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. Kavgaya karıştığı öne sürülen 19 kişi gözaltına alındı.

Olay, Marmaris Barlar Sokağı'ndaki bir açık hava diskosunda bugün saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Diskonun teras katında ayrı masalarda oturan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Çok sayıda yerli ve yabancı turistin eğlendiği mekandaki tartışmada kısa sürede büyüdü ve silahlar çekildi. Olayda, aynı gruptan Oktay Genççağ, 40 yaşındaki Adem Kartal ve 35 yaşınadik Atilla Umutlu tabancayla yaralandı. Kavgaya karışan diğer grup diskodan kaçtı. Adem Kartal ve Atilla Umutlu otomobille Özel Marmaris Yücelen Hastanesi'ne kaldırıldı.

Diskoya çağrılan sağlık ekipleri, vücudunun beş yerine kurşun isabet eden Oktay Genççağ'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Genççağ'ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, polis kaçan şüphelilerin peşine düştü.

Olaya karışanların içinde bulunduğu belirtilen lüks cip bir akaryakıt istasyonunda terk edilmiş halde bulundu. Kavgaya karıştığı öne sürülen 19 kişi gözaltına alınırken, Rusya vatandaşı 2 kadın ile disko çalışanı 11 kişinin de ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Bu arada yaralılardan Atilla Umutlu tedavisinin ardından taburcu edilirken, durumu ağır olan Adem Kartal Muğla Özel Yücelen Hastanesi'ne sevk edildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Kartal Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title